Totalna ludnica u Bohumu: Srbin dao gol sa više od pola terena u 97. minutu

 
 ≫ 
  • 11

Bajern savladao "nepobedivi" Frajburg i uvećao prednost na vrhu Bundeslige

Junak dana u Bundesligi ove subote je Miloš Pantović. Nekadašnji đak Bajerna iz Minhena, momak naših korena, postigao je spektakularan gol u pobedi Bohuma nad Hofenhajmom od 2:0, ujedno i prvenac u Bundesligi.

Igrala se duboka nadoknada, Hofenhajm je imao korner, a golman Bauman otrčao da pokuša da zatrese mrežu domaćina. Međutim, posle odbitka, lopta je stigla do Pantovića koji je napravio nekoliko koraka i potom preciznim udarcem sa više od pola terena pogodio mrežu za ekstazu na stadionu Bohuma.

Prethodno je Pantović i asistirao Novotnom za vodeći gol Bohuma u 66. minutu i to samo dva minuta nakon što je ušao u igru umesto Elvisa Rečbekaja.

Inače, meč u Bohumu obilovao je gomilom nestvarnih scena, kao što je recimo pokušaj golmana domaćih Manuela Rimana da izvede penal i potvrdi pobedu svog tima u 76. minutu. Međutim, izveo ga je tako užasno i prebacio čitav gol.

Novo kolo Bundeslige donelo je i kraj nepobedive serije Frajburga koji je u derbiju na Alijanc Areni poražen sa 2:1. Bajern je zasluženo slavio golovima Gorecke u 30. i Levandovskog u 75. dok je počasni pogodak za goste postigao rezervista Janik Haberer u 92. minutu.

Šampion je dominirao tokom većeg dela utakmice, ali se i opusto u finišu što je spretni tim Kristijana Štrajha uspeo da kazni i razgali svoje navijače. Posle nove pobede Bavarci su i dalje prvi na tabeli sa 28 bodova, četiri više u odnosu na prvog pratioca Borusiju iz Dortmunda koja je poražena u derbiju od Lajpciga sa 2:1.

Pola sata igre bilo je potrebno Lajpcigu da dođe do prednosti. Nkunku je bio strelac nakon dodavanja Gvardiola. Čuvao je domaćin prednost sve do 52. minutu kada je za izjednačenje pogodio Marko Rojs.

Ipak, nije bilo predaje za domaće. Jusuf Polsen je postigao drugi gol za Lajpcig, ovoga puta Nkunku se našao u ulozi asistenta u 68. minutu pa je tim Džesija Marša upisao još jedan trijumf.

U ostalim mečevima subotnjeg programa, Volfzburg je na svom terenu pobedio Augzburg sa 1:0 golom novopečenog reprezentativca Nemačke Lukasa Meče u 14. minutu, dok je Arminija kao gost istim rezultatom savladala Štutgart, a stelac je bio Okugava u prvom poluvremenu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: Naslednici legendi srpskog fudbala su budućnost reprezentacije: Nek sinovi budu bolji od očeva!

(Telegraf.rs)

Video: Mitrović: Vidite koliko sam okupljanja propustio i koliko sam dao reprezentaciji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    6. novembar 2021 | 17:54

    Pa jedino mi i mozemo u svetu da napravimo ludnicu oko sebe🤪

  • Semajlirane_pufne

    6. novembar 2021 | 18:30

    Neznam sta je ovde toliko spektakularno pa on je profesionalac bilo bi bruka i sramota da ga nije dao posto je gol bio prazan

  • Danijel

    6. novembar 2021 | 18:14

    Junak bi bio da je gol za remi, ili za pobedu. A ovako, ne vidim zašto je junak. 🤷🏻‍♂️

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA