"Ovo je bolesno, ovo je ludnica": Fudbaler Midtjilanda prekidao izjave zbog Zvezdinih navijača

 
 ≫ 
  • 25

Momak koji je zagorčao život Zvezdi više je pratio šta se dešava na tribini nego što se usredsredio na intervju

Danski Midtjiland pamtiće gostovanje u Beogradu kao jedno od najuzbudljivjih zbog svega što se izdešavalo na terenu Marakane. Gosti su slavili pobedu 1:0, do nje su došli u velikoj meri zahvaljujući Gustavu Isaksenu, napadaču koji je u odsudnom 12. minutu pobegao poslednjoj liniji Beograđana, a Degenek ga rušio i zaradio crveni karton.

Upravo je Isaksen bio jedan od sagovornika danske državne televizije (TV-2) posle meča, pred čijim je kamerama izneo utiske, ali je to radio uz prekide jer je bio impresioniran dešavanjima na severnoj tribini najvećeg srpskog stadiona.

- Sunce ti! Ovo je "bolesno"! Ovo je jedno od najluđih mesta na kojima sam bio! Nekada se ne bismo usudili ni da sanjamo o pobedi na ovakvom mestu - oduševljen je bio Isaksen ambijentom u kojem se nalazi.

Baš u trenutku dok je davao izjavu, kod tribine sa najvatrenijim navijačima došlo je do nemira i ružnih scena, navijači su gađali sudije, pa je situacija bila haotična u jednom momentu, što je privuklo pažnju i Isaksena koji je u momentu prekinuo intervju.

- Čekaj, ćuti malo sada… Pogledaj koliko je to "kul". Kako pevaju… Ovo je ludnica! Lepo je čuti ovakvu atmosferu i igrati u njoj - završio je napadač danskog tima.

(Telegraf.rs)

Video: Partizan slavio u dramatičnoj završnici u Zadru: Domaćin promašio dva bacanja na 9 sekundi do kraja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pera

    5. novembar 2021 | 14:36

    Izbaciti Zvezdu momentalno na 2 godine iz Evro takmičenja pa nek lupaju glavom o zid! Da jednom se više reši PRIMITIVNO HULIGANSTVO.... OSUDITE ME ALI SAM U PRAVU!

  • K

    5. novembar 2021 | 13:10

    Dodji kod nas kad si toliko odusevljen.. Ionako nam fali brz napadac ovi nasi jedva hodaju

  • DENI

    5. novembar 2021 | 13:32

    Nisu to navijaci kluba vec stetocine. zaostale u razvoju, pukli na kladionicama pa udri stetu po klubu. Jadan klub uz ovakve dangube, to treba odstranit sa stadiona za sva vremena, pohvatat ih i naterat da oni plate kaznu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA