Dragović najavio veliki transfer u Zvezdu: Verujem da će doći, iako mu je otac partizanovac

 
 ≫ 
  • 14

Štoper crveno-belih uveren da će Arnautović jednog dana obući dres srpskog šampiona

Defanzivac Crvene zvezde Aleksandar Dragović bio je gost emisije "Teme do Arene" koja se prikazuje na TV Arena Sport, a tom prilikom je otkrio jedan zanimljiv detalj vezan za Marka Arnautovića kog jednog dana vidi na Marakani.

Dragović je priznao da je razgovarao sa saigračem iz reprezentacije Austrije na temu razgovora koje je Arnautovć vodio sa crveno-belima ovog leta, te izjavom razgalio maštu Delija.

- Znam da je bio u pregovorima sa klubom, ali se ipak odlučio za Bolonju. Znam da je veliki zvezdaš iako mu je otac partizanovac. Verujem da će i on jednog dana doći ovde - rekao je Dragović za TV Arena Sport.

Otkrio je defanzivac i kada je uopšte počeo da razmišlja na temu igranja u Zvezdi.

- Počeo sam da razmišljam o dolasku na Marakanu pre godinu i po dana. Svi su znali da nisam zadovoljan u Leverkuzenu, pojavila se i korona, razgovarao sam sa agentom gde bi mogao da nastavim karijeru i odlučio sam da dođem ovde, gde mi je oduvek bila želja da zaigram. Trener Dejan Stanković je isto bio jedan od razloga što sam došao, on je imao svetsku karijeru i znao sam od njega mogu dosta da naučim - rekao je Dragović, te se osvrnuo na trku sa Partizanom:

- Igraju dobro, sezona je dugačka. Borićemo se da uzmemo titulu. Što se tiče derbija, bili smo bolji na početku, pogodili smo prečku, primili smo jeftin gol. U drugom delu utakmice igrali su na kontre i bili su opasniji, srećom postigli smo taj pogodak. Nismo pobedili, ali se nadam da ćemo uspeti na Marakani.

Video: Marko Arnautović pušta Draganu Mirković saigračima


(Telegraf.rs)

Video: Sferopulos u neverici kad su Delije podigle koreografiju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Baxter

    1. novembar 2021 | 08:41

    Dzaba sve Drago brate, verovatno ne znas da su izbori u Srbiji aprila 2022. i da je tu tacka na fudbal stavljena, nisu oni Siti ili Bajern pa da izgube nekad, to je svemirski tim mocniji od PSGa i zato je red na njih ove god da bi svi bili srecni! Ovde o fudbalu kao igri nema ni reci.

  • Bila i ostala

    1. novembar 2021 | 10:33

    Zvezda je Sampion.

  • Lun kralj ponoći

    1. novembar 2021 | 11:07

    Grobari prestanite da se prepucavate sa nepismenim gancima. Ovde čuče i komentarišu samo neradnici i oni koji imaju tri razreda osnovne škole. Ganci idite malo u školu pa kada naučite nešto onda komentarišite. Znam da je vama naj lakše ukrasti oteti namestiti a za pištenje nikad čuli. Iš bre sada Partizan dominira pa vi pocrkali ili ne nama je sve jedno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA