≫ 

Real slavio, Anćeloti zaboravio na Jovića: Srbin ni u pet izmena nije dobio šansu

Vinisijus centralna figura utakmice sa Elčeom - 1:2

  • 0
FC Elche - FC Real Madrid Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Real Madrida odneli su pobedu u Alikanteu nad Elčeom 2:1 i poravnali se u vrhu tabele Primere sa Real Sosijedadom sa 24 boda.

Oba gola za Anćelotijev tim postigao je najbolji igrač Madriđana Brazilac Vinisijus, u 22. i 73. minutu, najpre na asistenciju Dijaza, potom i Modrića, kada je stavio tačku na trijumf gostiju.

Elče je od 63. minuta igrao bez isključenog Gutija (dva žuta), ali je ipak uspeo da unese neizvesnost po pitanju pobednika zahvaljujući pogotku Mile pred kraj utakmice, no ne i da načini iznenađenje eventualnim egalom.

FC Elche - FC Real Madrid Foto: Tanjug/AP

Anćeloti je na današnjoj utakmici izvršio svih pet izmena, u igru je uveo Asensija, Karvahala, Mendija, Kamavingu i Azara, ali ne i srpskog napadača Luku Jovića koji je meč presedeo na klupi.

Italijanski strateg je danas bio lišen usluga najboljeg igrača Karima Benzeme, Francuz je rovit, no ni njegovo odsustvo nije otvorilo prostor za Jovića, čak ni da kao rezerva dobije šansu. I ovim potezom Anćeloti je mnogo toga "rekao" o Srbinu i njegovoj ulozi u timu.

Na listi strelaca La Lige dominiraju igrači Reala, Benzema sa 9 golova, i Vinisijus koji prati saigrača sa sedam.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: Majstorija Škrbića za vođstvo Radničkog na Čairu: Vrhunski prijem grudima, pa volej za mat Lučana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA