Ludilo u Kolumbiji: Sudija gledao VAR 8 minuta i poništio gol domaćinu u 100. minutu

 
 ≫ 
  • 0

Očekivane pobede Brazila i Argentine u kvalifikacijama...

Jesu Brazil i Urugvaj igrali derbi kola južnoameričkih kvalifikacija, ali je meč između Kolumbije i Ekvadora taj o kom se priča i o kom će se pričati - iako na kraju nije bilo golova!

Ali jeste dosta uzbuđenja, možda i kontroverzi, da bi vrhunac videli u 100. minutu kada je Jeri Mina postigao gol za domaći tim koji nije priznat. Uzalud su svi utrčali na teren, uzalud je defanzivac Evertona plesao pored aut-linije, VAR je na kraju pokazao da gola nema.

Razlog za to je igranje rukom od strane Mine prilikom prijema lopte, mada su mnogi postavili pitanje zašto je sudija produžio osam minuta meč koji se potom igrao 10 pre tog pogotka?! Na kraju, sudija je gledao snimak oko osam minuta i na kraju je pokazao da gol ne važi.

Zanimljivo, Kolumbiji je ovo treći meč u oktobru koji je završen rezultatom 0:0. Protiv Urugvaja i Brazila niko im neće zameriti, ali protiv Ekvadora, direktnog rivala u borbi za Mundijal, može da se smatra za neuspehom. Doduše, imali su sreće što je Urugvaj poražen od Brazilaa te dele to četvrto mesto sa 16 bodova.

A što se tiče Urugvaja, oni jednostavno nisu imali lek za Nejmarovu partiju koju je krunisao svojim jubilarnoim 70. golom u dresu nacionalnog tima. Pritom je dodao još dve asistencije za konačnih 4:1.

Napadač PSŽ-a je u 10. minutu postigao vodeći gol, da bi Rafinja u 18. verovatno rešio pitanje pobednika. Isti igrač je na Nejmarovu asistenciju pogodio u 58. minutu, a konačan rezultat je postavio Barbosa u 88. Prethodno je Luis Suarez bio strelac za goste 11 minuta ranije.

Brazil je zadržao šest bodova više u odnosu na Argentinu koja je sa minimalnih 1:0 dobila Peru! Lautaro Martinez je bio strelac u 43. minutu, a vredi pomenuti da su gosti promašili penal u 65. kada je Jotun bio neprecizan.

>>> Drim tim PSŽ-a ne igra onako kako su mnogi očekivali. Možda je prilika da se trio Nejmar - Mesi - Mbape raspuca večeras (21.00) kada im u goste stiže Anže? Kvota na keca je 1,35, a na kombinazziju 1&3+ 1,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za PSŽ - Anže.

Rezultati:

Bolivija - Paragvaj 4:0

(Ramaljo 21, Viljarol 53, Abrega 84, Fernandez 90+4)

Kolumbija - Ekvador 0:0

Argentina - Peru 1:0

(Martinez 43)

Čile - Venecuela 3:0

(Pulgar 18, 37, Brereton 73)

Brazil - Urugva 4:1

(Nejmar 10, Rafinja 18, 58, Barbosa 83 - Suarez 77)

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Video: Gore kamere, gori VAR soba: Stadion na kome Engleska u subotu igra kvalifikacioni meč u plamenu

(Telegraf.rs)

Video: Pejić: "Moliću Vasa na kolenima da se ne penzioniše"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA