"Pre bih pucao sebi pištoljem u glavu": Kontroverzni Bekali zabranio vakcine igračima

 
 ≫ 
  • 10

Gazda rumunskog velikana ponovo šokirao javnost

Svakodnevna borba sa koronom donela nam je različita mišljenja o vakcinaciji. Neki je otvoreno zagovaraju, ali postoji i ogroman broj onih koji je ne žele i ne libe se da to javno kažu.

Jedan od takvih je i Điđi Bekali, kontroverzni biznismen i vlasnik rumunskog kluba FCSB (nekadašnje Steaue) koji je zabranio igračima i stručnom štabu da se vakcinišu.

- Kada bih imao pištolj i vakcinu na stolu, radije bih uzeo pištolj i pucao sebi u glavu! Nema ništa od vakcinacije u mom klubu - poručio je Bekali u izjavi za rumunske medije.

Njegov tim ima trenutno dvojicu fudbalera zaraženih korona virusom, a to su Julijan Kristea i Razvan Oaida koji nisu u konkurenciji za sledeću utakmicu. Od fudbalera vakcinisan je samo Budesku, kao i još jedan član stručnog štaba.

- Igrači znaju da kada im kao predsednik kažem da to nije dobro za njih, onda govorim istinu. Igrači vole da me slušaju. Nisam terao nikoga ni u mojoj porodici da se vakciniše, svi su odustali kada sam im ispričao metaforu sa pištoljem - objasnio je Bekali.

Video: Zajedno došli da prime vakcinu: Nikola Rađen i Filip Krajinović se vakcinisali protiv korona virusa

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA