Priveden čovek koji je Šaćiriju stavio jaknu sa simbolom OVK, dobio zabranu ulaska na stadion

 
 ≫ 
  • 11

Protiv igrača neće biti pokrenut nikakav postupak

Veliki skandal koji se dogodio po završetku utakmice između Švajcarske i Severne Irske, a gde je tokom intervjua sa Đerdanom Šaćirijem neimenovani muškarac prišao i stavio mu na leđa jaknu sa motivima ozloglašene OVK-a, polako dobija svoje razrešenje.

Još nije poznato kako je navedeni muškarac prišao tako blizu fudbaleru švajcarske reprezentacije, ali tamošnji mediji prenose kako je on odmah nakon incidenta priveden i izrečena mu je zabrana ulaska na stadione u Švajcarskoj.

Fudbalski savez Švajcarske takođe je poslao zvaničan dopis, istakavši da je Đerdan Šaćiri primereno reagovao, iako je sve što se desilo prilikom davanja intervjua više nego skandalozno.

- Neprihvatljivo je da ljudi žele da koriste stadione u svrhe propagande. U ovom slučaju, to je bio televizijski intervju posle utakmice. Šaćiri je reagovao na primeran način, ostao je miran i nije reagovao - stoji u saopštenju.

Video: Bakljada navijača obasjala meč Zemun - OFK

(Telegraf.rs)

Video: Deo navijača Benfike stigao je na staidion "Rajko Mitić"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA