Oglasio se fudbaler Flore koji se srušio na teren u Humskoj: "Verovatno nikad neću saznati zašto se to desilo"

 
  • 1

Markus Sepik se sada oseća dobro, ali će propustiti meč svog tima u prvenstvu

Fudbaleri Partizana savladali su Floru u utakmici drugog kola Lige konferencija ovog četvrtka u Beogradu (2:0), ali je taj meč ostao u senci dramatičnog događaja koji se desio u drugom poluvremenu, kada se fudbaler gostiju, Markus Sepik srušio na zemlju i uhvatio za stomak.

Vrlo brzo su na teren stadiona u Humskoj dovezena ambulantna kola, a igrač estonskog kluba transportovan je u Urgentni centar, gde su izvršene kompletne analize i gde je utvrđeno da na svu sreću nije doživeo infarkt.

Lekari su mu posle pregleda dopustili da se sa ekipom vrati u Talin, gde je podvrgnut dodatnim pregledima i niko nije mogao da mu kaže šta se tačno desilo. Ipak, ono najgore je izbegnuto i Sepik se sada oseća dobro, pa se oglasio za estonske medije.

- Tokom utakmice nisam osećao ništa loše. Sve je bilo jako dobro, a onda me je odjednom presekao oštar, jak bol u grudima. Nije mi bilo jasno šta se dešava. Onda, dok sam ležao, postalo mi je muka. Ne znam zašto mi se to desilo, verovatno nikada neću ni saznati. Već uveče mi je bilo veoma dobro u bolnici, nisam osećao ništa, kao da je sve najnormalnije - rekao je Sepik za tamošnje medije.

Flora će ipak bez njegove pomoći izaći na teren u domaćem prvenstvu i odigraće meč protiv Tameke Tartu u okviru 26. kola, kako bi se Sepik odmorio i oporavio od dešavanja iz Beograda.

Video: Hitna odvezla igrača Flore iz Humske direktno u Urgentni: Pomagali i lekari Partizana

(Telegraf.rs)

Video: Iliev treći put na poziciji sportskog direktora Partizana: Na predstavljanju obećao velike promene

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sneza

    3. oktobar 2021 | 19:27

    Nije covek upoznat da je pvde u toku covid prasenje tamo u Estoniji toga nema.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA