≫ 

Svet priča o fotki Mesija, Nejmara i Embapea iz svlačionice: "Zašto je sakrio telefon u šorts?"

Zvezde PSŽ-a nasmejane posle pobede nad Sitijem, a neko je zbog toga bio i više nego uzbuđen

  • 7
FK PSŽ, Pari Sen Žermen, Lionel Mesi, Nejmar, Kilijan Embape Lionel Mesi, Kilijan Embape i Nejmar tokom meča sa Mančester Sitijem; Foto: AP/Tanjug

PSŽ je konačno pokazao svoju moć i to protiv jednog od najtežih protivnika - Mančester Sitija, koga je savladao sa 2:0 na Parku Prinčeva u 2. kolu grupe A u Ligi šampiona. golove za "Svece" dali su Idrisa Gana Gej, kao i Lionel Mesi, koji je spektakularno zatresao mrežu u 74. minutu za svoj prvenac u novom klubu i konačan rezultat.

Ubojiti napadački trio Mesi - Nejmar - Embape nije najbolje funkcionisao na početku sezone, zakazao je u prvom kolu na gostovanju Brižu, ali je snagu pokazao protiv Gvardioline fudbalske mašine.

Upravo su Mesi i Embape sjajno kombinovali pred gol Argentinca za 2:0, što će sigurno doprineti boljem odnosu između ovih superzvezda.

Danima pre meča kružile su glasine da u svlačionici PSŽ-a vlada loša atmosfera, da su igrači podeljeni u klanove, da je proradila sujeta, na sve se nadovezalo i nezadovoljstvo Mesija prema treneru Mauriciju Poketinu zbog izmene.

Ipak, posle pobede nad Sitijem najveće zvezde PSŽ-a objavile su sliku iz svlačionice, kojom su hteli da demantuju glasine medija.

Nejmar, Embape i Mesi su bili zagrljeni i nasmejani, bez dresova, a šorceve su spustili toliko da je mogao da se nazire i njihov donji veš.

Ipak, mnogima je zapalo za oko to da je Embape bio očigledno nešto više uzbuđen posle pobede nad Sitijem, pa su usledili i šaljivi komentari da je sakrio mobilni telefon u šorts tokom fotografisanja.

Nije Barselona više sila, i to se vidi po kvotama, večeras (21.00) Katalonci gostuju Benfiki, a kvota na dvojku je čak 2,60. Iks je 3,35, a kec 2,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Benfika - Barselona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA