Sud proglasio Boatenga krivim, defanzivac mora da plati 2 miliona evra bivšoj devojci zbog povreda

 
 ≫ 
  • 0

Osim ovog slučaja, u februaru je Kasja Lenhardt, 25-godišnja manekenka, bivša Boatengova devojka pronađena mrtva u jednom stanu u Berlinu.

Nekadašnji fudbaler Bajerna iz Minhena Džerom Boateng, kažnjen je sa 1.800.000 evra, nakon što je optužen da je fizički napao svoju bivšu devojku i majku svojih ćerki bliznakinja, prenosi AFP.

Džerom Boateng, fudbaler koji je potpisao ugovor sa Lionom u septembru, optužen je da je fizički napao devojku tokom odmora 2018. godine, a kako tužioci tvrde on je kriv za telesne povrede nanete devojci identifikovanoj kao Šerin S.

Fudbaler je odbacio optužbe, tvrdivši da nije kriv, ali presuda je ipak rekla drugačije, pa će morati da plati ogroman finansijski iznos.

Uoči početka suđenja, tužioci su izjavili da je Boateng bacio lampu i kutiju za hlađenje na svoju bivšu parnterku, a napad se navodno dogodio na Karibima pre tri godine. Pravni savetnici takođe navode da je Boateng uvredio Šerin S, udario je i takođe joj povukao kosu.

Boateng je pokušao da se spasi tako što je rekao da su se samo posvađali zbog partije karata, a kasnije je dodao i da je njega ona udarila, povredivši mu usnu, da bi je on tek onda odgurnuo. Potom je rekao i da je on, u naletu besa, bacio jastuk na sto sa kojeg je od siline udarca oborio lampu.

Liga Sampiona, FK Bajern Minhen, FK Pariz Sent Zermen Foto: Tanjug/AP

Sud je saslušao četiri svedoka povezana sa ovim događajem. Suđenje je odloženo od prvobitnog datuma u ​​decembru, nakon što jedan od svedoka nije mogao da se pojavi pred sudom.

Boateng je nedavno okončao desetogodišnju epizodu u Bajernu, a za to vreme je odigrao 364 nastupa za velikana Bundeslige i usput osvojio 22 trofeja-uključujući dve lige prvaka i devet titula prvaka Nemačke.

Video: Levandovski urniše crveno-bele, Poljak dao četiri gola za 15 minuta!

(Telegraf.rs)

Video: Reakcija Bogdana Bogdanovića na pitanje o povratku u Partizan se neće svideti Grobarima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA