Sudija svirao penal posle 5 sekundi i srušio rekord Crnogoraca: Nerealna scena u kvalifikacijama!

 
 ≫ 
  • 0

Utakmica nije pošteno ni počela, a na semaforu je već bilo 1:0

Nerealna scena viđena je u Africi, tokom tamošnjih kvalifikacija za odlazak na Svetskom prvenstvo, gde je Tanzanija na domaćem terenu dobila penal protiv Madagaskara (3:2) posle samo pet sekundi!

Navijači se praktično nisu "ljudski" ni smestili na tribine, sami fudbaleri možda nisu ni registrovali da je sama utakmica počela, a glavni sudija je rukom pokazao na belu tačku.

Bila je to jedna duga lopta sa centra na koju je krenuo Simon Msuva, odlično je iskoristio uspavanost odbrane Madagaskara i trkom se našao u kaznenom prostoru rivala. A tamo ga je golman gostujuće selekcije oborio na zemlju i tako verovatno postavio svetski rekord.

Očekuje se zvanična potvrda, ali nema sumnje da je ovo najbrži penal u zvaničnim utakmicama ikada. Pogled u Ginisovu knjigu rekorda kaže da je do ovog meča najbrži penal sviran na susretu Gane i Crne Gore 2014. godine - gledajući reprezentativni fudbal!

Crnogorci su na prijateljskom meču u Podgorici dobili penal posle samo 10 sekundi, dok onaj u klupskom fudbalu drže Hamburg i Paderborn na čijem meču smo videli faul za najstrožu kaznu posle samo osam sekundi.

Video: Dosuđen i prvi penal na novom stadionu TSC-a: Večei prezican sa bele tačke za izjednačenje

(Telegraf.rs)

Video: Mitrović: Vidite koliko sam okupljanja propustio i koliko sam dao reprezentaciji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA