Mitrović rešeta Luksemburžane: Nastavlja da piše istoriju, postigao 42. i 43. gol za reprezentaciju

Igrač Fulama nemilosrdan na Marakani

  • 1
Aleksandar Mitrović Foto: MN press

Najbolji srpski napadač svih vremena, Aleksandar Mitrović nastavio je svoju golgetersku seriju na utakmici kvalifikacija za Svetsko prvenstvo protiv Luksemburga. Igrač Fulama postigao je dva gola već u uvodnih 35 minuta susreta, posle čega je samo dodatno učvrstio svoju poziciju na čelu liste.

To znači da je do sada u kvalifikacijama Mitrović postigao već sedam golova, što ga stavlja na prvo mesto u evropskim okvirima ispred Roberta Levandovskog (Poljska), Erana Zahavija (Izrael), Romelua Lukakua (Belgija) i Buraka Jilmaza (Turska) koji su postigli po četiri.

Ovo je bio ujedno 42. i 43. gol za Mitrovića u dresu Srbije, pri čemu je poslednji pre ovog susreta postigao protiv Azerbejdžana u martu ove godine. Za prvi mu je asistent bio Sergej Milinković-Savić posle gotovo savršenog dodavanja.

Kod drugog, usledila je saradnja sa Filipom Kostićem, takođe besprekorna. Deluje da će Mitrogola biti teško zaustaviti i da ćemo uskoro "izbrojati" i njegov 50. gol u dresu reprezentacije Srbije.

Video: Piksi prvi put vodi Srbiju pred navijačima, a tribine Marakane više nego poluprazne

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PES KOD BANETA

    4. septembar 2021 | 21:22

    Slicna akcija kao sto smo se ja i Bane prosetali kroz odbranu Cileta i Stamenog u PES-u ... Stameni X je za dodavanje 😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA