Piksi gledao poraz Orlića na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo

 
 ≫ 
  • 12

Selekcija Zvonka Živkovića poražena od Ukrajine sa 1:0

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije porazom je započela kvalifikacije za Evropsko prvenstvo za fudbalere do 21 godine. Ukrajina je kao gost porazila Orliće u Staroj Pazovi sa 1:0 pogotkom Dmitra Kriskiva u 15. minutu.

Pored nekoliko stotina gledalaca, mesto na tiribnama je pronašao i selektor A reprezentacije Dragan Stojković Piksi, koji nije imao prilike da uživa u majstorijama generacije koja dolazi.

Srbija - Ukrajina, mladi U-21 Foto: MN press

Puleni Zvonka Živkovića nisu često pretili gostima, a čak i kada su ulazili u prilike u finišu zaustavio ih je sjajni golman Ukrajine Ruslan Nešceret koji je izrastao u pravog majstora. Ko se seća, momak je pre godinu dana briljirao na Kamp Nouu protiv Barselone.

Dve najbolje šanse da se dokopaju remija Orlići su imali preko Tedića i Strvanovića, ali je ekipa Ruslana Rotana na kraju odolela i odnela vredna tri boda iz Stare Pazove.

- Ukrajinci su jedna dobra reprezentacija, jako dobra igra, jako dobar pas. Krenuli smo visoko, primili smo gol, oni nisu. Momci su pružili maksimum, očekujem da će biti bolje u narednim mečevima. Momci imaju kvalitet, tek smo se upoznali - poručio je posle meča selektor Živković.

Srbija - Ukrajina, mladi U-21 Foto: MN press

Srbija je na ovom meču igrala u sastavu: Gordić, Bjeković (73. Vidosavljević), Čestić, Marković, Daničić, Pavlović (56. Milosavljević), Ilić, Tetek, Jović (80. Gavrić), Tedić, Stevanović.

Orlići za četiri dana (7. septembra) imaju šansu za popravni protiv Severne Makedonije.

Podsetimo, Srbija se nalazi u kvalifikacionoj grupi 8 zajedno sa Francuskom, Farskim ostrvima, Jermenijom i Severnom Makedonijom, pored Ukrajine.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: Stojković o preokretu Portugalije protiv Irske: Ne zanima me! Idemo u Lisabon da ih pobedimo!

(Telegraf.rs)

Video: Delije poslale jasnu poruku igračima pred večiti derbi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Opet ja

    3. septembar 2021 | 20:02

    Trener i skoro svi iz partizana igrači.Ostavka .

  • Kiki

    3. septembar 2021 | 21:30

    Dovedite jos kog dinosaurusa da vam bude selektor

  • Sele

    3. septembar 2021 | 20:14

    Na sta ovo lici jel mi nemamo bolje igrace ili moraju ovi igrati da se bolje prodaju a ne vrede nista a stadion kao seoske lige jednostavno katastrofa.gledam odbojkasice,vaterpoliste itd a kad dodje fudbal na red sacuvaj boze

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA