Dao gol Zvezdi pre 2 godine, sada sa licicama na rukama ide u pritvor zbog sumnje da je silovao

 
 ≫ 
  • 2

Semedo vikao da je nevin i da će sve to dokazati

Portugalskki defanzivac Ruben Semedo nalazi se u ozbiljnom problemu, nakon što ga je jedna maloletnica optužila da ju je nedavno silovao!

Član Olimpijakosa, koji je na jesen 2019. godine dao gol Crvenoj zvezdi u Ligi šampiona, uhvaćen je sa još jednim muškarcem pod sumnjom da su grupno silovali devojku, a tokom dana se pojavio i snimak kako sa licicama na rukama ide u pritvor i viče na novinare:

- Nevin sam! Videćete to i onda dođite, kada se dokaže da sam nevin! Sve je ovo zbog novca! Da nisam fudbaler, ne bih bio ovde - rekao je Semedo na snimku.

Semedo se sumnjiči da je 17-godišnju devojku upoznao u jednom baru gde ju je napio, a onda odveo u svoju kući gde se silovanje navodno i dogodilo. Devojka je potom sa majkom otišla u policiju, a Portugalac je malo posle uhvaćen u svojoj kući.

Inače, Semedo je već jednom ležao u zatvoru i iza sebe ima ozbiljan krivični dosije. Kao igrač Viljareala tri puta je uhapšen! Po jednom u oktobru i novembru 2017. i treći put u februaru naredne godine. Upravo taj treći put je i ''presudio'' da se Semedo nađe iza rešetaka.

Prvi put se jedna žena žalila da ju je Semedo seksualno napastvovao i napao pred zoru slomljenom flašom. Drugi put ga je policija ispitivala zbog napada na čelnika kluba pištoljem, ali taj pištolj nikada nisu pronašli.

Treći put je definitivno bilo najozbiljnije - uhapšen je zajedno sa rođakom i prijateljem zbog optužbi za napad, pretnje, nezakonito nošenja oružja, pljačku i pokušaja ubistva.

Slučaj je, prema navodima španskih medija, i dalje otvoren, jer se suđenje nije održalo. Semedo je u zatvoru proveo pomenuta 142 dana, pušten je 13. jula prošle godine uz kauciju od 30.000 evra i žrtvi ne sme da priđe na 300 metara.

Međutim, njegov agent Katio Balde je izneo Semedovu stranu priče i tvrdio je da je defanzivca žrtva finansijske prevare.

- Nije dobro reagovao na jednu situaciju, ali on je žrtva. Ono što sam video na španskoj televiziji je sramotno. Ruben nije učestvovao u tome, navodna otmica se nikada nije dogodila. Sve je laži. I pištolj ne pripada Semedu, iako su ga našli kod kuće - rekao je Balde za TSF.

Semedo je seniorsku karijeru počeo u Sportingu iz Lisabona odakle je otišao u Viljareal. Igrao je za Uesku i Rio Ave kao pozajmljen igrač, da bi se 2019. obreo u Olimpijakosu.

Video: Mesi unezveren u kolima dok su ga navijači okružili

Video: Šalio se sa novinarom, pa otkrio šta je bilo sa Nedovićem: Nikad duža konferencija Sferopulosa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sims

    31. avgust 2021 | 19:00

    Druze ajde jednom da te nameste,ali cetvrti put mnogo je pa nisi ti jedini Fudbaler.

  • tolstoj

    31. avgust 2021 | 19:50

    zvezdina skola ..preslo na njega..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA