≫ 

Zvezda dobila lepe vesti iz UEFA: Dvojici fudbalera se briše suspenzija zbog žutih kartona

Ona se odnosi samo na kvalifikacije, ne i na grupnu fazu

  • 3
Mirko Ivanić, Milan Rodić Foto: Marko Jovanović

Pravila su nekada umela da zadaju glavobolju srpskim klubovima u Evropi. Međutim, Crvena zvezda će upravo zahvaljujući njima ovoga puta biti i više nego srećna, a Dejan Stanković neće imati brige oko pripreme sastava za prvu utakmicu protiv Brage u Ligi Evrope na stadionu "Rajko Mitić".

Naime, pravila kažu da u kvalifikacijama za evropska takmičenja sledi automatska suspenzija posle tri zarađena žuta kartona. Ove sezone Zvezda se nije "opekla" kada je reč o ovom propisu, ali je Gelor Kanga svakako propustio revanš sa Šerifom zbog isključenja u Beogradu.

U revanšu sa Klužom, Majkl Oliver dodelio je žute kartone Seku Sanogou i Milanu Rodiću, što su im bili treći od početka kvalifikacija. Međutim, prema saznanjima MaxBet Sporta, u klub je stigao zvaničan dopis da ovaj dvojac nije suspendovan i da se svim igračima brišu kartoni iz kvalifikacija.

Tako će srpski šampion biti kompletan za prvi meč u Ligi Evrope koji se igra 16. septembra na stadionu "Rajko Mitić", a u kojem će protivnik biti onaj najteži - portugalska Braga.

Video: Hladan kao špricer: Pogledajte reakciju Zvezdana Terzića na Zvezdin žreb za Ligu Evrope

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Partizan - zvezda 7:1

    28. avgust 2021 | 16:07

    Svi im se smeju i rugaju. Komedija od kluba. Garagani obicni. 🍌

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA