≫ 

Zvezda saznala raspored za Ligu Evrope: Kreće iz Beograda, poslednje kolo sa Bragom u Portugalu

 ≫ 

Crveno-beli će imati dva vezana gostovanja i dva vezana domaćinstva ove sezone u Ligi Evrope

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Miroslav Vaselic

    28. avgust 2021 | 19:41

    Ma boli me uvo dal ce mo proci ili ne mi igramo LIGU EVROPE i kakav god rezultat bio jedno je sigurno obrukati se necemo.A za 5 godina u evropi dosli smo do toga da MOJA ZVEZD IMA CAST I UGLED PINOVO U EVROPI NALAZIMO SE NA 41 MESTU,NOSIOCI SMO U 3 KOLU KVALIFIKACIJA I TO ZA LS,NA ZREBU PO GRUPAMA STIGLI SMO DO 2 SESIRA A NEKAD SMO SANJALI I ONAJ NAJSLABIJI 4 ILI 5 KOLIKO IH PRE BILO I VAMA NE VALJA.PA DOVEDITE LUKICA,KOKEZU I OSTALE MOZDA BUDE BOLJE ocigledno je nekima stavljena rampa na dzep i budzet ZVEZDE pa vise nemogu manipulisati i pljackati a navukli se

  • Miroslav Vaselic

    28. avgust 2021 | 19:16

    Kolike su plate igracima,koliko su nam obaveze poreske i poveriocima,koliko je ulozeno u adaptaciju stadiona ,koliko se trosi na kupovinu igraca? NEKI NEMAJU OCI JER NEVIDE REZULTATE A TO STO MI NEMOZEMO DA PRODAMO IGRACA ZA 20 ILI 30 MILIONA PITAJ ONE STO SU BILI PRE TERZICA.KAZITE KOLIKO IMAMO SPONZORA I DALI SE MOZE TIM NOVCEM STVARATI TIM ZA EVROPU I JOS PLACATI SVE OBAVEZE? PONAVLJAM KO NIJE ZADOVOLJAN NEK NE NAVIJA ZA ZVEZDU UOSTALOM KLUB IMA MONOTORING OD UEFE REDOVNO TAKO DA NESTO NIJE KAKO TREBA ODAVNO BI NAS IZBACILI KOLIKO JA IMAM PAMETI NAS ZAPAD NITI VOLI NITI ZELI A TI PRICAJ STA HOCES CINJENICE SU DA IGRAMO EVROPU REDOVNO,IMAMO SOLIDAN TIM I DA PLACAMO NA VREME SVE OBAVEZE A TO DALI SU GRESILI I DALI SU UZELI NOVAC TO ME NE ZANIMA JEDINO ME ZANIMA REZULTAT I IGRANJE U EVROPI A VI PISITE STA HOCETE

  • Miroslav Vaselic

    28. avgust 2021 | 17:40

    Napred TERZICU PUSTU OVE NESKOLOVANE I NEPISMENE SAMO TI RADI SVOJ POSO I UZMI BRATE KOLIO ZELIS ZASLUZIO SI JA KAO ZVEZDAS SAM PONOVO PONOSAN NA SVOJU ZVEZDU I VRATIO SI MI NADU DA CE MO JEDNOG DANA OPET HARATI EVROPOM PALI SU LIVERPUL I MILAN IMA NADE ZA NAS SAMO OSTANI ,tvoj rad se poznaje 5 godina zaredom evropa 2 lige sampiona i 2 proleca,smanjen dug,tim koji sad vredi preko 70 mozda 80 miliona,isplatio razne dugove igracima i drugim poveriocima,i jos obnovio stadion ko nije zadovoljan nek vise ne navija za ZVEZDU

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA