≫ 

Zvezda saznala raspored za Ligu Evrope: Kreće iz Beograda, poslednje kolo sa Bragom u Portugalu

Crveno-beli će imati dva vezana gostovanja i dva vezana domaćinstva ove sezone u Ligi Evrope

  • 28
FK Crvena zvezda, Liga Evrope grupa 2021 Ilustracija: Nikola Jovanović Foto: Tanjug/AP

Crvena zvezda je juče saznala da će se u grupnoj fazi Lige Evrope sastati sa Bragom, Ludogorecom i Midtjilandom, a ovog jutra objavljen je i zvaničan raspored utakmica crveno-belih u drugom po kvalitetu fudbalskom takmičenju na Starom kontinentu.

Ono što je interesantno jeste da će Crvena zvezda otvoriti i zatvoriti grupnu fazu protiv ekipe Brage. Prvi meč biće odigran na stadionu "Rajko Mitić" već u prvom kolu 16. septembra od 18.45, da bi revanš bio na programu 9. decembra od 21.00 čas.

U međuvremenu, Zvezda će nakon uvodnog duela sa Bragom imati dva gostovanja. Prvo će ići na noge Ludogorecu u susednu Bugarsku (30. septembar), da bi krajem oktobra usledio i prvi meč sa Midtjilandom u Danskoj (21. oktobar).

Crveno-beli će u slučaju dobrih rezultata u prva tri kola moći da potvrde prolazak dalje na stadionu "Rajko Mitić", pošto ih čekaju dva vezana domaćinstva. Prvo će igrati sa Midtjilandom (4. novembar), a potom i sa Ludogorecom (25. novembar).

Uslediće već pomenuti meč sa Bragom u Portugalu sredinom decembra, do kada će navijači Zvezde poželeti da njihov tim već obezbedi plasman u evropsko proleće. Podsetimo, dva prvoplasirana tima idu dalje u nokaut fazu, dok će trećeplasirani ići u Ligu konferencija.

KOMPLETAN RASPORED CRVENE ZVEZDE U LIGI EVROPE

1. KOLO (16. septembar, 18.45): Crvena zvezda - Braga

2. KOLO (30. septembar, 21.00): Ludogorec - Crvena zvezda

3. KOLO (21. oktobar, 18.45): Midtjiland - Crvena zvezda

4. KOLO (4. novembar, 21.00): Crvena zvezda - Midtjiland

5. KOLO (25. novembar, 18.45): Crvena zvezda - Ludogorec

6. KOLO (9. decembar, 21.00): Braga - Crvena zvezda

Kristijano Ronaldo ide iz Torina, ostali igrači će se potruditi da pokažu da mogu bez njegovog ega. Pobeda Juventusa plaća se kvotom 1,28, u kombinaciji sa 0-3 gola skače na primamljivih 2,35. Pogledajte i oastale kvote Mozzart kladionica za meč Juventus – Empoli.

Video: Hladan kao špricer: Pogledajte reakciju Zvezdana Terzića na Zvezdin žreb za Ligu Evrope

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Oh9

    28. avgust 2021 | 09:36

    Ova grupa uopšte nije laka,Braga je veoma jaka,Danci igraju na veštačkoj podlozi i mnogo se brzo igra,Ludogorec ove godine ima jako dobra pojačanja.Terzicu odlazi

  • Oh9

    28. avgust 2021 | 10:24

    Terzic da ode jer ne zna da dovede pojacanja,ne zna da proda igrace,a ovi sto mi pišu franjevac,od 14 godine sam na severu bio sam na više tekmi od vas svih zajedno po celoj evropi

  • Walter White

    28. avgust 2021 | 09:51

    Tezak raspored...prvo Braga, a onda za vikend derbi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA