Španci objavili vest o odlasku Embapea u Real, Parižani ekspresno našli zamenu u Premijer ligi

Prošli put neki napadač iz Evertona nije zablistao u Francuskoj

  • 1
Fudbal, Richarlison, Everton, Arsenal Foto: Tanjug/AP

Izgleda da se bliži kraju transfer Kilijana Embapea u Real iz Madrida, tako bar kažu novinari Marke. PSŽ ne želi ništa da prepusti slučaju i već je naciljao rezervu. Kako tvrde novinari ESPN Brazila, napadač Evertona, Rišarlison, već se nalazi u Parizu gde pregovara sa ovim klubom.

PSŽ je ovog leta ostavio bez teksta sve ljubitelje fudbala na svetu kada je besplatno doveo Lionela Mesij, ali, želja da se oformi trio Mesi - Nejmar - Embape, ipak nije uspela, pošto je najmlađi od njih, Francuz Embape zatražio da ode u Real Madrid.

Real je poslao ponudu od 150 miliona, ali su čelnici PSŽ-a to glatko odbili. Mladi napadač je doslovno uslovio klub tako što je odlučio da ne produži ugovor koji ističe na leto 2022. godine, pa bi za obe strane bilo da on bude prodat u narednih pet dana, koliko traje prelazni rok.

Čelnici PSŽ-a ne smeju ništa da prepuste slučaju, svesni su da nemaju napadača koji može da donese mnogo golova po sezoni, a kao takvog, igrača profila kakav odgovara zamislima Maurisija Poketina, vide Rišarlisona iz Everona.

Kako javljaju sa ESPN Brazil, predstavnici fudbalera, kao i sam igrač već se nalaze u Parizu gde vode pregovore.

Ukoliko dođe do transfera Embapea, jedan napadač će sigurno stići u Pariz, pitanje je da li će to biti Rišarlison? Možda Ronaldo? Ili ipak neko treći...

Video: Popović otkrio da se ekonom naljutio na igrače Partizana: Ne da nam da bacamo dresove

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maksa

    27. avgust 2021 | 10:06

    Jeste, uzmite jos i Levandovskog, Salaha, Ronalda i mene, i boli vas...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA