≫ 

Pukla je najveća transfer bomba ovog leta: PSŽ prihvatio 180 miliona za Embapea!

Ugledni pariski i madridski listovi potvrdili da je posao završen

  • 5
Kilijan Embape Foto: Printscreen/Marca,L'Equipe

Transfer bomba leta je definitivno pukla! Pitanje je trenutka kada će Kilijan Embape i zvanično potpisati za Real iz Madrida.

Svaka čast velikanima Leu Mesiju (PSŽ) i Kristijanu Ronaldu (uskoro Mančester Siti), ali mladi napadač iz Pariza je uspeo da ih zaseni.

Madridska Marka je objavila da je Pari Sen Žermen popustio i prihvatio ponudu iz Madrida za jednog od svojih najboljih fudbalera. Ugledni sportski dnevnik tvrdi da je postignut načelan dogovor Kraljevskog kluba i Svetaca oko transfera Embapea.

PSŽ je na kraju ipak pristao na Realovu drugu ponudu vrednu 170 miliona evra fiksno i 10 miliona evra kroz bonuse (od kojih 35 miliona evra od transfera idu Monaku).  Podsetimo, prva ponuda od 160 miliona evra u sredu je glatko odbijena.

Iako je Naser Al Kelaifi u četvrtak rekao da su stavovi njega i kluba oko Embapea dobro poznati i da ih neće menjati, ipak se izgleda vodio logikom i pristao da uzme 180 miliona evra umesto da ostane bez centa obeštećenja sledećeg leta kad Kilijanu istekne ugovor na "Parku prinčeva".

Saznanja Marke potvrdio je ugledni pariski L'Ekip koji je na naslovnoj strani objavio da je "Embape pred vratima Reala".

Video: Prekinuta utakmica u Humskoj: Igrač Santa Klare se žalio na rasizam, Partizan ovo može skupo koštati

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aki

    27. avgust 2021 | 02:41

    Embape je "zasenio" Mesija i Ronalda??? U cemu? Jedino u transfer brojkama, ali na fudbalskom terenu nije ni pola ove dve legende.

  • Marko Z.

    27. avgust 2021 | 07:02

    Veliki talenat sa puno potencijala,ali dati 170 miliona a on se možda povrijedi kao Eden Azar...pa njemu samo treba mjesec dana da se prilagodi.Kako god i ja bih brže bolje prodao za te pare.Ništa sa Realom neće osvojiti.Osim dobre plate.Atletiko Madrid ponovo osvaja primeru.Kompakti su kao ekipa.

  • Hahahaa

    27. avgust 2021 | 01:59

    Bomba jeste, najveca nije. Mesi najveca bomba ikada

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA