Portugalski novinar: Završen transfer Ronalda u Mančester Siti!

 
  • 4

Gonsalo Lopez, koji je svojevremeno imao ekskluzive prilikom transfera Bruna Fernandeša i Rubena Dijasa, lansirao novu "bombu"

Kristijano Ronaldo gotovo sigurno prelazi u Mančester Siti posle najnovijih informacija! Nakon što je Hari Kejn definitivno odustao od transfera u Siti, Građani su se okrenuli Kristijanu Ronaldu, a izgleda da je sve blizu da se ozvaniči.

Informaciju da je transfer završen prvi je objavio portugalski novinar Gonsalo Lopez, koji je svojevremeno imao ekskluzive i prilikom prelaska Bruna Fernandeša u Mančester junajted, Rubena Dijasa u Siti, ali je imao i jedan "promašaj" kada je u pitanju transfer Bruna Fernandeša u Totenhem, pa su neki i dalje skeptični.

On samouvereno tvrdi da je transfer završen, dok nešto blažu varijantu donosi španski AS, koji navodi da je između Sitija i Ronalda postignut dogovor, ali da nedostaje još samo da Juventus da zeleno svetlo i da transfer bude ozvaničen.

I najpoznatiji fudbalski insajder, Italijan Fabricio Romano bavi se ovom temom i pre sat vremena je objavio da je agent Ronalda Žorž Mendeš na pregovorima s čelnicima Juventusa oko transfera Ronalda u Siti.

On navodi i da Siti još nije poslao zvaničnu ponudu, ali da Mendeš razgovara direktno sa klubom. Takođe prenosi i stav Juventusa koji nema nameru da pusti Ronalda kao slobodnog igrača, bez da dobiju 28 do 30 miliona evra za obeštećenje.

(Telegraf.rs)

Video: Najbizarniji penal u Superligi Srbije: Fudbaler Vojvodine uradio nešto što nismo skoro nigde videli

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA