Kejn odlučio da ostane u Totenhemu: Propao transfer u Siti vredan 175 miliona evra!

 
 ≫ 
  • 2

Jedna od saga letnjeg prelaznog roka je završena

Hari Kejn ostaje u Totenhemu! Ovo je informacija koju Dejli Mejl prenosi kao ekskluzivnu, što znači da propada njegov transfer u Mančester Siti vredan 175 miliona evra.

Kejn je čak počeo i štrajk i odbijao je treninge vršeći pritisak na upravu da ga pusti u Mančester Siti, ali je Totenhem ostao pri čvrstom stavu i na kraju je uspeo da "slomi" Kejna i da spreči odlazak svog najboljeg igrača u redove rivala.

- Bilo je neverovatno videti prijem navijača Totenhema u nedalju i pročitati neke od poruka porške koje sam imao u poslednjih nekoliko nedelja. Ovog leta ću sigurno ostati u Totenhemu i biću 100 odsto fokusiran na to da pomognem timu da postigne uspeh - napisao je Kejn na svom profilu i time stavio tačku na celu priču.

Kejn je bio prioritet broj jedan za Mančester Siti, ali će sada Pep Gvardiola morati da se okrene alternativama, jer Građanima je neophodan klasičan špic posle odlaska Kuna Aguera u Barselonu.

Siti je bio zainteresovan i za Erlinga Halanda, ali se od njega odustalo kada je shvaćeno je njegova budućnost vezana za Borusiju Dortmund bar još jednu sezonu.

Nedavno je objavljeno i da je Žorž Mendeš ponudio Kristijana Ronalda Sitiju uz obeštećenje od 30 miliona evra, ali je tada sva pažnja Građana bila usmerena na Kejna.

Provlačilo se i da je jedna od opcija čak i naš Dušan Vlahović, za kojeg je Fjorentina odbila ponudu Atletiko Madrida od navodno 70 miliona evra.

Pep Gvardiola je na potezu, narednih nekoliko dana će nam najverovatnije doneti novu fudbalsku bombu.

(Telegraf.rs)

Video: Trener Vojvodine o najluđem meču Superlige: "Kada smo dobili onaj penal..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🔴🔵⚪

    25. avgust 2021 | 14:36

    Lepo je to sto si celu svoju karijeru proveo u Totenhemu ali ti si vrhunski napadac i steta je da nijedan trofej nemas za ovih 28 godina.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA