≫ 

Otkriveno koja je cifra ispod koje PSŽ neće da proda Embapea Realu!

Prva ponuda od 160 miliona glatko je odbijena na Parku prinčeva

  • 3
Naser Al Kelafi, Florentino Perez, FK PSŽ, FK Real Madrid Foto: Mehdi Taamallah / AFP / Profimedia

Kilijan Embape će najverovatnije završiti u Real Madridu. Do kraja ovog prelaznog roka, koji ističe 31. avgusta u ponoć, ili sledeće godine, zavisiće samo od ishoda pregovora između Real Madrida i PSŽ-a.

Real je posle odluke Embapea da odustane od produženja ugovora sa PSŽ-om, poslao prvu zvaničnu ponudu u Pariz, koja je glasila 160 miliona evra.

Međutim, ona je glatko odbijena, uz oštru poruku šeika Al-Tanija "Ako prihvatite određenu cenu, javite se. Ili neka vam golfer igra celu sezonu", aludirajući na Gereta Bejla i na to da PSŽ ispod cene neće pustiti jednog od svojih najboljih igrača, čak i po cenu toga da Real već za godinu dana može da ga dovede kao slobodnog igrača bez obeštećenja.

Kako prenosi L'Ekip, koji je ekskluzivno doneo i prvu informaciju o ponudi Reala od 160 miliona evra, PSŽ je odredio cenu od 200 miliona evra ispod koje neće pustiti Embapea.

Sa druge strane, ovaj transfer prelazi i u političko pitanje. Vlasnik PSŽ-a, Naser Al-Kelafi želi po svaku cenu da zadrži Embapea, uz nadu da će ga kasnije ubediti da produži ugovor. Embape sa druge strane navodno neće da produži ugovor za sve pare ovog sveta i želi po svaku cenu da zaigra u Realu.

Kilijan Embape Kilijan Embape; Foto: AP/Tanjug

Ipak, nije nezadovoljan u Parizu i ne bi imao ništa protiv ni da odigra celu narednu sezonu za PSŽ uz Nejmara i Mesija u napadu, a da onda sledećeg leta potpiše za Real kao slobodan igrač.

Real je takođe doživeo kao poniženje odbijanje prve ponude, pa je pitanje koliko će kod Florentina Pereza proraditi sujeta i da li će čekati godinu dana i time uštedeti 200 miliona evra, ili će se kockati i platiti gotovo sve što Real ima "sačuvano" iz prethodnih nekoliko prelaznih rokova, kada se nije rasipao novcem.

Šahtjor ima 1:0 iz Monaka, pa je kvota na prolaz Ukrajinaca u Mozzart kladionicama postavljena na 1,38. Pobeda Monaka u Ukrajini vredna je kvote 2,45. Pogledajte i ostale kvote Mozzart kladionica za meč Šahtjor – Monako.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA