Majstorija Birmančevića vodi Malme ka Ligi šampiona! Pogledajte perfektan slobodnjak našeg fudbalera

 
  • 8

Bezmalo 25 metara je bila udaljenost od gola Ludogoreca

U formi karijere nalazi se Veljko Birmančević. Nekadašnji igrač Čukaričkog, koji od ovog proleća nosi dres švedskog Malmea nastavio je seriju pogodaka i u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Nakon što je zatresao mrežu bugarskog Ludogoreca u prvom meču u Švedskoj, srpski fudbaler je to učinio i u Razgradu. Igrao se 42. minut utakmice kada je gostujući sastav imao slobodan udarac sa nekih 25 metara sa leve strane terena.

Glavnu ulogu preuzeo je Birmančević, koji je ni manje ni više odlučio da uputi udarac direktno ka golu. Lopta je išla u kontra-ugao, prevarila je golmana Ludogoreca i usledilo je veliko slavlje Šveđana, koji su ponovo došli do dva pogotka prednosti u plej-ofu.

Ovo je inače bio deveti gol Birmančevića u svim takmičenjima od početka jula. Od kako je došao u Malme iz Čukaričkog, ukupno je upisao 12 pogodaka uz svoje ime. Ovaj večeras mogao bi da bude najvredniji.

Video: Stanković: Već nekoliko kola nas prati da neke jednostavne stvari ne rešavamo

(Telegraf.rs)

Video: Aleksa Kijanović pričao o EP u Rimu, sezoni, i nadmetanju sa bratom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    24. avgust 2021 | 23:13

    Uh sto ne volim ovaj Ludogorec i koliko mi je drago sto su ispali... A sto se tice Veljka...jbg, ima Zvezda upravu koju izgleda cine vodje navijaca i zabranjeno je bilo decku koji navija za Zvezdu da dodje zbog sat vremena fudbala u Partizanovom dresu. Nije to mustafa, koji je ponikao u Zvezdi, ljubio grb, lansirala ga Zvezda i do reprezentacije, izjavio da nema tih para za koje bi obukao crno beli dres, a onda postao 'legenda' Partizana. To je bljak i to se ne radi. Ali Veljko nije to, pa opet nije mogao. Steta. Bas.

  • Nen

    24. avgust 2021 | 22:57

    Terzicu odlazi

  • Mile Kazanova

    24. avgust 2021 | 22:12

    Znaci Jovic gubi mesto u reprezentaciji, dobro dodao decko. 🇷🇸

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA