Siti nije zainteresovan za Ronalda: Da li to znači definitivno ujedinjenje sa Mesijem i Nejmarom?

PSŽ bi mogao da napravi pravi drim-tim za narednu sezonu

  • 0
Fudbal, FK Inter - FK Juventus Foto: Tanjug/AP

Veliku transfer bombu su evropski mediji "bacili" ovog popodneva tvrdeći da bi zvezda Juventusa, Kristijano Ronaldo mogao da se "preseli" na Ostrvo i zaduži dres Mančester sitija. Francuski "L'Ekip" ga je istovremeno povezivao sa PSŽ-om, a izgleda da od ove prve opcije neće biti ništa.

Naime, prema pisanju Freda Kaldeire, koji je prvi nagovestio i prelazak Lionela Mesija u redove PSŽ-a, ekipa Mančester sitija trenutno nije zainteresovana za dovođenje Kristijana Ronalda u svoje redove. Deluje da Pep Gvardiola u svojim planovima ima nešto drugo.

Zbog toga se ne isključuje u potpunosti priča o ujedinjenju Mesija, Nejmara i Ronalda u PSŽ-u, pogotovo nakon vesti da je pariski klub dobio ponudu od Real Madrida na 160.000.000 evra za dovođenje Kilijana Embapea. Ovakav razvoj situacije ide u prilog prelasku Portugalca u prestonicu Francuske.

Videćemo kakav će biti rasplet ovog pravog "vrzinog kola", ali je jasno da nas čeka veoma vrelih poslednjih sedam dana prelaznog roka. Sa ovoliko zvezda uključenih u čitavu priču, samo treba sačekati kada će negde odjeknuti "bomba godine".

Video: Piksi: Jedva čekam da vodim tim pred publikom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA