Ronaldo i Mesi u istom timu? Portugalac rešio da napusti Juventus, seli se u Englesku ili Francusku

Očekuje nas sedam paklenih dana do kraja ovog prelaznog roka

  • 1
Lionel Mesi, Kristijano Ronaldo Foto: AP/Tanjug

Jasno je svima postalo nakon Juventusove utakmice za vikend da Kristijano Ronaldo više ne želi da nastupa za ovaj klub. Razlog? Nije poznat, ali Portugalac je odbio da zaigra. Stoga, transfer je sve izvesnija mogućnost, jedino pitanje je, da li će se Ronaldo vratiti u isti grad odakle je i stekao svetsku slavu, samo suprotni tabor (Mančester siti) ili će poći putem svog "najvećeg neprijatelja" Lionela Mesija (PSŽ).

Kako javlja francuski "L'ekip", Ronaldo se nalazi na korak od potpisa za Mančester siti, međutim, sam izazov koji se nameće da se napravi jedan od najubojitih trija u istoriji fudbala Mesi - Nejmar - Ronaldo, te ne bi trebalo tako lako se otpiše i klub iz Francuske prestonice.

Ipak PSŽ je malo teža opcija, zbog samog odnosa između Žorža Mendeša i Pepa Gvardiole, pošto je Španac u nekoliko navrata kupovao igrače koji su pod okriljem ovog agenta.

Iako je Ronaldo igrao u "crvenom" delu Mančestera, on ne vidi ništa loše u tome da ovoga puta obuče i plavi dres kluba iz ovog grada, jer, poznat po svom samopouzdanju i svemu što ide uz njega, svestan je da u sebi ima još nekoliko godina fudbala na vrhunskom nivou, te ne bi želeo da nastupa u nekom klubu koji ne cilja najviše ciljeve.

Ujedno, važno je reći da u ovom trenutku ne postoji nijedan drugi klub koji može da pokrije platu ovog fudbalera koja trenutno iznosi 32 miliona godišnje u Juventusu.

Kako "L'ekip" javlja, Ronaldo može sebe da vidi i zamisli u Sitiju.

Međutim, ono što je posebno zaintrigiralo fanove širom sveta je tvit koji je objavio Kalifa bin Hamad Al Tani, član porodica koja je vlasnik PSŽ-a. Naime, on je objavio tvit na svom profilu u kom je uz sliku Mesija i Ronalda samo stavio opis.

- Možda?

Ono što je dodatno "podgrejalo" transfer Ronalda u PSŽ je i činjenica da Kilijan Embape ne želi da produži ugovor, te postoje ogromne šanse da će biti prodat do kraja prelaznog roka, a to je period od narednih sedam dana.

Video: Lokateli otišao korak dalje od Ronalda i Pogbe: Doneo svoju vodu i pomerio Koka-Kolu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    25. avgust 2021 | 10:43

    Ako mbape predje u Real Madrid mislim da 90% dolazi i Ronaldo. Živi bili pa vidjeli.😁

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA