Gobeljić oprezan pred revanš sa Klužom: "Nema mesta opuštanju, u Rumuniji ćemo igrati za navijače"

Fudbaler crveno-belih nada se da neće biti problema posle beogradskih 4:0

  • 13
Marko Gobeljić Foto: Marko Jovanović

Ekipa Crvene zvezde kroz dva dana igra revanš meč protiv Kluža u okviru plej-of runde kvalifikacija za Ligu Evrope. Sastav Dejana Stankovića ne bi smeo da ima većih problema u Rumuniji, pošto je prvi meč dobio sa izuzetno ubedljivih 4:0, tako da na gostovanju samo treba da potvrdi prolazak dalje.

Međutim, prvotimac Marko Gobeljić ne želi apsolutno ništa da prepusti slučaju, već ističe da je pred timom jako težak posao da se obezbedi prolazak u narednu fazu takmičenja.

- Nema mesta opuštanju, od prvog minuta moramo da igramo onako kako smo igrali u Beogradu. Svi smo svesni značaja meča i šta nam donosi. Obezbedili smo peti put zaredom grupnu fazu evropskog takmičenja, ali naš cilj je Liga Evrope, učinićemo sve da do nje i dođemo. Kluž je ozbiljna ekipa, jasno je da imaju kvalitet čim se bore za Ligu Evrope, na nama je da njihov kvalitet neutrališemo i obradujemo navijače Crvene zvezde. Cilj je jasan, idemo u Rumuniju po prolaz - rekao je Gobeljić za klupski sajt Zvezde.

On je nedavno odigrao 150. meč u crveno-belom dresu i zahvalio se navijačima na podršci koju bezrezervno pružaju čitavoj ekipi.

- Sjajna godina je iza nas, ostaje žal što navijači nisu mogli da budu sa nama, ali sada su tu i to nas veoma raduje. Njihova energija nas dodatno motiviše i budi “glad” za pobedama. U Rumuniji ćemo igrati za njih, kako bismo im omogućili da ove sezone nadoknade propušteno i kako bismo se svi zajedno radovali novim uspesima Crvene zvezde, koji su sa njima zagarantovani - istakao je Gobeljić.

Video: Trener FK Crvena zvezda: Mnogo je teško, nećemo da se žalimo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zunjac

    24. avgust 2021 | 15:43

    Jos si tu posle onoga promasaja u Milanu,pa posle sramnog ponasanja u kupu,i ti jos dajes izjave za novine sramoto bre jedna,ODLAZI IZ ZVEZDE!!!!

  • cika pera

    24. avgust 2021 | 15:40

    kada ti igraš gobelinho, ja nikada nisam opušten

  • Haha

    24. avgust 2021 | 15:37

    Ajde ti dečko razduži opremu i time ćeš najviše pomoći Zvezdi. Zadrži partijsku karticu oni će ti naći posao bez obzira što nisi ni da fikus izigravaš

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA