≫ 

Novi fudbalski "zemljotres": PSŽ odlučio da proda Embapea, Real Madrid spremio 207 miliona evra

Klub sa Parka prinčeva definitivno je odustao od ideje da zadrži Embapea, nakon što je odbio i poslednju ponudu za produžetak ugovora

  • 10
Kilijan Embape, FK Real Madrid, FK PSŽ Foto: Marca / Sipa Press / Profimedia

Na pomolu je novi fudbalski zemljotres koji će zatresti zemljinu kuglu! Posle transfera Lionela Mesija iz Barselone u PSŽ uzdrmali su se duhovi na Parku Prinčeva, a to je dovelo do nezadovoljstva jedne od najvećih zvezda - Kilijana Embapea.

Naime, Francuz uporno odbija da potpiše novi ugovor, a već je ušao u poslednju godinu ugovora, pa PSŽ posle nekoliko ponuda uz povećanje plate, više ne želi da rizikuje i odlučio je da pusti svog bisera.

Francuski RMC je ekskluzivno najavio da je PSŽ odlučio da proda Embapea ovog leta, a Marka donosi nove informacije i navodi da je došlo do kontakta između klubova i da je ovoga puta PSŽ zvao Real Madrid, a ne obrnuto, kakva je bila situacija tokom čitavog leta.

Real Madrid je već nekoliko prelaznih rokova bio uzdržan od kupovine, a ovog leta je zaradio 85 miliona evra od transfera Rafaela Varana u Mančester junajted (50 miliona evra) i Martina Odegarda u Arsenal (35 miliona evra), a od prethodnih prelaznih rokova imaju 122.000.000 evra, koliko je ostalo u kasi i spremno čekalo na transfer Kilijana Embapea.

Marka piše da je to sasvim dovoljno da se dovede Embape koji je u završnoj godini ugovora.

Real će, kako piše ovaj list, dobro upućen u dešavanja na Santjago Bernabeu, čekati bukvalno do poslednjih trenutaka kako bi poslao adekvatnu ponudu i doveo jednog od najboljih fudbalera sveta.

Nema sumnje, čeka nas nikad luđa završnica prelaznog roka.

PSŽ sa druge strane ima rezervnu opciju, a to je Brazilac Ričarlison, koga je preporučio Nejmar, koji sa njim u tandemu igra sjajno u reprezentaciji Brazila.

Video: Ludo slavlje na proslavi rođenja sina Milana Pavkova

Benfika ima prednost od 2:1 iz prvog duela, ali PSV je ove sezone već otresao Galatasaraj, Midtjiland pa u holandskom Superkupu i Ajaks sa 4:0. Kvota da će PSV da pobedi Benfiku je u Mozzart kladionicama postavljena na 2,15, a da će proći u grupu na 2,41. Pogledajte sve Mozzart kvote za meč PSV – Benfika.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neki

    24. avgust 2021 | 10:11

    Ovde više niko nije normalan...za nekoga daju tolike pare da bi ganjao loptu a djeca koja su bolesna za njih nema para za lečenje sramota di je Svet otišao u PM.

  • Pp

    24. avgust 2021 | 10:48

    Ako stvarno prodaju Embapea i to još za toliko novca to će im biti potez decenije. Embape je najprecenjeniji igrač na svetu, razmaženi i arogantni atletičar koji uvek zakaže kad je najpotrebnije, pritom je trula jabuka u ekipi što se tiče atmosfere.

  • Miloš

    24. avgust 2021 | 10:43

    Očekivano. Hoće momak da bude glavni u timu a to pored Mesija teško da će ići.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA