Italijani pišu: Zvezda želi levog beka Lacija!

 
  • 18

Imaće crveno-beli i konkurenciju u vidu Đenove, koja je takođe zainteresovana za Kamenovića

Crvena zvezda godinama ne uspeva da pronađe pravo rešenje za levog beka, koji bi mogao da odmeni Milana Rodića, a kako pišu italijanski mediji, to bi moglo da se promeni ovog leta.

Naime, kako piše Kalčomerkato, levi bek Lacija, Dimitrije Kamenović, koji trenutno nije u planovima trenera Mauricija Sarija, ima dve ponude. Jedna je od Crvene zvezde, a druga od Đenove, koja ga takođe želi u svojim redovima.

Kamenović je ovog leta potpisao za Lacio, gde je prešao iz Čukaričkog u transferu vrednom dva miliona evra, ali nije uspeo da ubedi Sarija da je u ovom momentu dobar da se nađe u timu.

Uz to, Lacio ima problem i sa viškom stranaca, a u planu je i dovođenje Filipa Kostića, koji bi došao na njegovo mesto, pa bi odlazak Kamenovića napravio prostor za transfer srpskog reprezentativca iz Ajntrahta.

Lacio razmatra kakva je dalja budućnost Kamenovića, a situaciju prati i Crvena zvezda, koja bi u njemu dobila adekvatnog levog beka koji može da odmeni Milana Rodića i bude mu konkurencija.

Video: Ćute, rade, trpe, ginu jedan za drugog: Deki Stanković ponosan na igrače posle pobede nad Klužom

(Telegraf.rs)

Video: Pejić: "Moliću Vasa na kolenima da se ne penzioniše"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gaara

    21. avgust 2021 | 14:32

    Molim vas ugasite komentare, previše pacijenata ima, ovako vas molim 🙏. Ovde više ni jedan komentar normalan ne može da se pročita, kakvi su ovo pacijenti odakle izlaze iz kojih rupa aman više?!

  • Filip

    21. avgust 2021 | 17:37

    Sta radi Mrkela kad igrace iz nase lige primeti tek kad odu u inostranstvo?

  • Nešo

    21. avgust 2021 | 15:03

    Ne treba nam levi vec desni bek ,imali smo fantasticnog Stojkovica koga ste oterali,to ste isto probali sa Pavkovom i Degenekom,stvarno mislite da se ne vidi sta radite ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA