Santa Klarine muke pred Partizan: Čak 14 članova zaraženo koronom, Koštinja operisao Ahilovu tetivu

 
  • 4

On se povredio na susretu sa Moreirenseom za vikend

Iako Partizan muči ogromne muke sa povređenim fudbalerima, ni Santa Klara ne može da se pohvali ništa boljim zdravstvenim bilansom. Trener portugalske ekipe u nedelju je nastupio sa samo 15 fudbalera u nacionalnom šampionatu protiv Moreirensea (2:2), a nakon tog susreta ostao je bez još jednog igrača.

U toku prvog poluvremena teren je sa bolnom grimasom napustio Koštinja. Odmah je delovalo da je povreda teže prirode što je u međuvremenu potvrđeno i on je čak morao da ide na operaciju. Stradala je Ahilova tetiva, zbog koje neće moći na teren barem osam do devet meseci.

Operativni zahvat protekao je u najboljem mogućem redu, međutim za Koštinju sigurno ostaje žal što mu je sezona okončana tek pošto je počela. Treninzima će moći da se vrati tek polovinom marta, ako sve bude teklo po planu, a od takmičarskog fudbala i na duže staze.

Dodatna muka po ovaj portugalski klub jeste podatak da je ukupno 14 članova timova zaraženo koronom, zbog čega nisu dobili dozvolu nadležnih organa u Portugalu da napuste karantin i vrate se treninzima, što znači da će verovatno propustiti sutrašnji duel protiv Partizana, ukoliko ne bude nekih većih promena u poslednji čas.

Zbog aktuelne situacije, trener Santa Klare nema rezervnog golmana i protiv Partizana igraće isti onaj tim koji se suprotstavio Moreirenseu za vikend. Tada se videlo da su igrači izuzetno umorni, što se pokazalo u završnici kada su posle dve greške primili dva pogotka koja su ih koštala tri boda.

Utakmica u Santa Klari zakazana je za 22.30 časova u četvrtak po našem vremenu (20.30 časova po lokalnom), a sudiće je drugi najbolji holandski sudija - Serdar Gozubujuk.

Video: Stanojević nervozan kao tigar: Pogledajte reakcije na klupi Partizana tokom penal drame sa Sočijem

(Telegraf.rs)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • haos

    18. avgust 2021 | 15:00

    Pa ovi dolaze sa juniorima, cela prva postava ima koronu

  • Bane

    18. avgust 2021 | 12:11

    Ekipa u kategorijii Kolubare... Al ajde...

  • Žika Živac

    18. avgust 2021 | 23:09

    Ako zgaze franje treba da im se smeje ceo svet. Napred Santa Klara 🇵🇪🇷🇸Mrzim partizan

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA