Ovo se ne dešava često: Ronaldo preko Instagrama morao da demantuje da ide iz Juventusa

 
 ≫ 
  • 0

Portugalac je želeo da se prekinu neistine koje se provlače kroz medije

Kristijano Ronaldo se pravo niotkuda pojavio kao glavni akter priče o transferu u drugi klub, koje su se toliko intenzivirale i zavrtele po medijima, da je Portugalac morao preko Instagrama, što inače retko čini, da odgovori na učestale natpise i objave da u 36. godini i nakon tri godine napušta Juventus.

Proteklih nekoliko dana moglo se pročitati da se Ronaldo seli u PSŽ, pa je vraćan u Real, a prema najnovijim informacijama, navodno ga je njegov menadžer ponudio Mančester Sitiju.

Ništa od svega navedenog nije tačno, što je Ronaldo potvrdio u svojoj objavi na Instagramu koju prenosimo u celosti.

Svi koji me znaju svesni su koliko sam fokusiran na svoj posao. Manje priče i više rada je moto koji me vodi od početka karijere. Međutim, zbog svega izrečenog i napisanog u poslednje vreme moram izraziti ono što je zaista moj stav. Više nego što se time omalovažavam ja kao igrač i čovek, način na koji se o mojoj budućnosti raspravlja u medijima je iskaz nepoštovanja prema svim klubovima u tim tračevima, kao i prema njihovim igračima i osoblju.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Moja priča u Realu je ispisana. Zabeležena. U rečima i brojkama, u trofejima i titulama, u rekordima i naslovima. Ona je u muzeju na Bernabeuu, ali i u sećanju svakog navijača kluba. Više od svega što sam tamo postigao sećam se da sam u devet godina s navijačima Reala imao odnos pun uzajamne ljubavi i poštovanja, koji je takav ostao danas i koji će takav ostati zauvek. Znam da će me pravi navijači Reala uvek nositi u srcu, kao što ću i ja njih.

Osim ove epizode, medijske priče me povezuju sa ostalim klubovima iz raznih liga, pri čemu se niko nije ni potrudio pronaći istinu.

Prekidam svoje ćutanje kako bih rekao da ne mogu dopustiti ljudima da se igraju mojim imenom. Ostajem fokusiran na svoju karijeru i posao, predan i pripremljen za sve izazove koji me čekaju. Sve ostalo? Sve ostalo je samo priča.

(Telegraf.rs)

Video: Radnički brzo izjednačio protiv Voše: Prelepu akciju iz prve završio Stjuart

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA