Pad Sitija u Londonu: Son presudio šampionu Engleske, Totenhem iz kontre kaznio grešku "građana"!

 
 ≫ 
  • 5

Jednom se tresla mreža, i to samo na sreću "pevaca"

Fudbaleri Mančester sitija, aktuelni šampioni Engleske, doživeli su odmah poraz na startu sezone! Totenhem je u prvom kolu ovoseznskog izdanja Premijer lige minimalcem savladao "građane" i tako najavio bolje dane u tom delu Londona.

Veliki uspeh, i to bez Harija Kejna koji nije bio u sastavu.

Držao je loptu Siti, ali ništa konkretno se nije dešavalo. Oba poluvremena su pripala upravo gostujućem sastavu, makar što se tiče i poseda, ali sve je izmaklo kontroli u 55. minutu.

Heung Min Son je na desnoj strani dobio loptu od Bergvajna nakon jedne polukontre. Korejac niti jednog momenta nije razmišljao o tome da nekog drugog aktivira, već je polako krenuo ka unutrašnjosti terena, došao na ivicu kaznenog prostora, a onda unutrašnjom gađao suprotni ugao i pogodio.

Činilo se da je Ruben Diaš morao bolje da reaguje, bio je jako blizu putanje lopte, ali nije znao kojim delom tela da izblokira, pa se spetljao i ispratio pogledom pogodak.

Od prvog minuta smo na terenu videli Džeka Griliša u dresu Sitija, dok je Kevin De Brujne ušao kada je gorelo, pred sami kraj utakmice.

Ipak, nije to bio taj pritisak koji smo očekivali od "građana", a poslednja linija je bila u strahu od svakog kontra napada. Sve to nije ličilo na šampionsku igru.

Romero, novi štoper Totenhema koji je stigao iz Atalante, takođe je dobio priliku poslednjih nekoliko minuta, te sa svojim kolegama proslavio veliku pobedu protiv Sitija.

Video: Golčina s pola terena u Kruševcu: Dugo nije viđena majstorija kao Marjanovićeva u Srbiji

(Telegraf.rs)

Video: "Hvala vam": Trener Benfike stigao u Srbiju, pa poslao šmekersku poruku pred meč sa Zvezdom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lapovo

    15. avgust 2021 | 22:21

    Sve da izgubi do kraja , sa nulom ako moze.

  • Bonaparta

    15. avgust 2021 | 19:36

    Nešto mi nije jasno. Zar MTS nije kupio sva prava na prenis engleske lige? Od kuda prenos na SBB!?!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA