Kosanović završio u pritvoru: Nepropisno se parkirao, a onda verbalno napao komunalnog inspektora

 
  • 14

On će biti prosleđen Prekršajnom sudu

Srpski trener Milorad Kosanović priveden je u Novom Sadu zbog sumnje da je ovog četvrtka verbalno napao jedno službeno lice zbog pisanje kazne za nepropisno parkiranje.

Policija je odredila fudbalskom stručnjaku pritvor od 24 časa, a nakon toga će biti sproveden u Prekršajni sud uz prijavu za vređanje službenog lica u vršenju službene dužnosti, prema saznanjima novosadskog portala 021.rs.

Kosanović je priveden u dvorištu između Radničke 9 i Maksima Gorkog 8, kada je komunalni inspektor pisao prijave za nekoliko vozila koja su se tu nalazila i koja su bila nepropisno parkirana na zelenoj površini. Među njima je bio i džip Milorada Kosanovića, koji je zatim verbalno napao službenika.

- Kako je nastavio sa nasrtajima, inspektor je pozvao patrolu policije iz ispostave Stari grad, koja je došla posle nekoliko minuta i privela poznatog trenera - piše na portalu 021.rs.

Poznati srpski stručnjak već neko vreme nema posao, a poslednji put je u medijima bio upravo tokom jučerašnjeg dana kada je komentarisao ispadanje Zvezde od moldavskog Šerifa u Ligi šampiona.

Video: Stanojević nervozan kao tigar: Pogledajte reakcije na klupi Partizana tokom penal drame sa Sočijem

(Telegraf.rs)

Video: Vučić sa najmlađim sinom došao da gleda Zvezdu protiv Benfike

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Yu

    13. avgust 2021 | 12:54

    A kad komunalni ti sta su god inspektori ,radnici,napadnu vizicki.starca koji prodaje jaja,gde oni zavrse??? Sram da vas bude

  • Deda Gaga

    13. avgust 2021 | 13:11

    Zakon mora da važi za sve građane isto!!!

  • Bole

    13. avgust 2021 | 13:23

    Zakon mora da se postuje. A, njemu kad igrac nesto pogresno uradi on ga kazn,i to je uredu. Alooooooo!!!! Gospodine sto vredas coveka na radnom mestu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA