Veliki skandal trese norveški fudbal: Igrači imali orgije na stadionu celu noć, kamere sve snimile

 
  • 2

Fudbaleri Brana nalaze se na stubu srama

Norveški fudbal nalazi se u epicentru velikog skandala, koji su režirali igrači tamošnjeg prvoligaša Brana. Naime, oni su odlučili da naprave večeru dobrodošlice svim novim igračima koji su došli u klub, ali se to nakon malo više alkohola pretvorilo u "orgijanje" na samom stadionu!

Ukupno 12 fudbalera uključeno je u pomenuti skandal, prema pisanju norevške štampe. Oni su nakon večere pozvali četiri devojke i otišli na stadion, gde su se zadržali sve do pet ujutru. Da sve bude gore, to je učinjeno pred važan susret sa Sandefjordom, gde moraju da idu na pobedu ne bi li sačuali ikakve nade za opstanak u Elitseriji.

Pokušali su igrači da učine sve kako bi sve uradili u tajnosti. Ugasili su telefone, kako ih neko ne bi snimao i razotkrio kačenjem na društvene mreže, ali su zaboravili da se na stadionu nalazi mnoštvo kamera, koje su snimile nemile scene.

Tamošnji portal "BT" piše da su kamere snimile apsolutno sve - od odnosa do trčanja golih igrača koji su slavili postignute golove. Skandal je završio u medijima i igrači su se našli na stubu srama i očekuju ih drakonske kazne.

- Imali smo ozbiljan razgovor s njima, jasno je da ćemo ih kazniti, ali ne možemo sve da ih suspendujemo. Prevelika je to grupa igrača da bismo ih izbacili iz tima. Možemo jednog da suspendujemo, ali ne možemo sve - rekao je sportski direktor kluba, Jakobsen koji se i sam nalazi u delikatnoj situaciji.

Ovaj klub trenutno zauzima poslednje mesto u norveškom šampionatu sa sedam bodova i samo jednom pobedom u 14 odigranih kola. Prva ekipa koja se nalazi iznad crte je Tromse, koji je sakupio šest poena više, tako da još ima kakve-takve nade da bi Bran mogao da preživi u najvišem rangu.

Video: Aleksandar Stanojević i golman Stevanović posle izbacivanja Sočija na penale i prolaska dalje

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA