Mesi i Ronaldo zajedno - moguće je sa Kelafijem! PSŽ ima najveći plan u istoriji fudbala

 
 ≫ 
  • 0

Pošto se Embape predomišlja oko produžetka saradnje sa "Svecima", jer mu se ide u Real, plan ambicioznog gazde kluba je da na kraju sezone pusti Francuza, a dovede Ronalda, i tako učini nešto što je do juče bilo nepojmljivo - da upari dvojicu ponajboljih igrača u istoriji fudbala

Lionel Mesi i Kristijano Ronaldo zajedno - i ovakav scenario je moguć sa gazdom Pari Sen Žermena Naserom Al-Kelafijem. Nije nerealan. Izvodljiv je već narednog leta - tad ili nikad!

Plan koji bi ostao upamćen za "vjeke vjekova" u istoriji fudbala - postoji, pišu francuski mediji.

Ključ leži u Kilijanu Embapeu, pred kojim je peta sezona u klubu, a Real je već viđena naredna destinacija za supertalentovanog francuskog fudbalera. Dakle, samo je pitanje vremena kada će se desiti ovaj transfer. U nekim najslobodnijim procenama već ove sezone, ali najrealnije je da se to desi naredne, kada bi se stekli uslovi da se dogodi spoj sa početka ove priče, do juče nepojmljiv - dolazak Ronalda kod Mesija.

Ono o čemu su sanjale gazde mnogih najbogatijih klubova, milioni navijača i ljubitelja fudbala, koji izaziva vlažne snove, mogao bi da ostvari gazda Pari Sen Žermena koji je pokazao da u svetu fudbala nište nije nemoguće.

Za svoje gazdovanje u klubu koje ulazi u desetu godinu, dovodio je takve asove poput Bekama, Ibrahimovića, Kavanija, Nejmara, sada je pomerio granicu sa Mesijem, a ukoliko uspe to i sa Ronaldom, sebe bi uzdigao na pijadestal najsposobnijih rukovodilaca nekog kluba od kad je fudbala, a svetu podario zabavu na terenu kakva dosad nije viđena.

Naravno, čitav ovaj scenario je u domenu teorije, mada je i dalje vrlo intrigantna činjenica koja navodi na Kelafijevu "vodenicu", ta da Ronaldu narednog leta ističe ugovor sa Juventusom i postaje slobodan u izboru nove sredine.

Pitanje koje će i Portugalac tada sebi postaviti glasi: koji klub je postao najveći magnet za najveća imena fudbala? Jer najveći ide tamo gde su najveći.

Embape će se preseliti u Real i ostaće upražnjeno mesto u navali u kojoj će se dotad već odomaćiti Mesi sa Nejmarom...

Sjajno je odigrao Čukarički protiv Hamarbija u Beogradu, i danas (18.45) u Švedskoj brani trijumf od 3:1. Kvota na keca je 1,92, na iks 3,50, a na dvojku 4,10. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Hamarbi - Čukarički

Čudo je potrebno Vojvodini da prođe u plej-of Lige konferencije - u Novom Sadu je poražena od LASK-a (0:1), pa mora da slavi večeras (21.00) u Austriji protiv vrlo ozbiljnog rivala. Kvota na dvojku je čak 9,00, iks je 5,20, a kec 1,33. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za LASK - Vojvodina

Partizan je u Rusiji odigrao 1:1 sa Sočijem, pokazao da je bolji tim, i večeras (21.00) u Humskoj će pokušati to da potvrdi i plasira se u plej-of Lige konferencije. Kvota na keca je 2,05, na iks 3,35, a na dvojku 3,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Soči.

(Telegraf.rs)

Video: Dao prelep gol za Vošu protiv Radničkog, pa se povredio odmah u sledećem minutu i izašao sa terena

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA