Zbog Mesija je "Park prinčeva" postao mali: Vlasnik PSŽ-a hoće da proširi kapacitet na 80.000 ljudi

 
  • 1

Argentinac je napravio pravi "bum" u prestonici Francuske

Nakon istorijskog potpisa Lionela Mesija za ekipu PSŽ-a na dve godine sa još jednom dodatnom kao opcijom, u Parizu polako počinju da razmišjaju o drugim stvarima - pre svega o infrastrukturi i ostalim igračima.

Predsednik Svetaca, Naser Al-Kelaifi je istakao da je više nego ubeđen da će doći do produžetka saradnje sa Kilijanom Embapeom, a takođe je najavio nešto što će sigurno obradovati sve navijače Parižana. Čuveni "Park prinčeva" biće renoviran i biće mu povećan kapacitet.

Traži se rešenje i dozvola za tako nešto, pa je izvesno da će se klub obratiti gradonačelnici Ani Hidalgo za pomoć. Novac za Al-Kelaifija nije apsolutno nikakav problem. Prebogati i moćni vlasnik Parižana kaže da želi bar 80.000 ljudi na stadionu.

- Park prinčeva je trenutno veoma mali. Moramo da razgovaramo sa Anom Hidalgo, gradonačelnicom Pariza. Volim ovaj stadion, ali on mora da se poveća. To je važno za budućnost. Svaki veliki klub ima bar 80.000 navijača na stadionu. Zato je renoviranje naša obaveza - rekao je Naser za Parizijen.

On je procenio da će nakon dolaska Lionela Mesija, Serhija Ramosa, Đinija Vajnalduma i Đanluiđija Donarume, klub prihodovati između 500.000.000 i 600.000.000 evra od marketinga i prodaje suvenira, što su astronomske cifre.

Video: Haos na ulicama: Besni navijači PSŽ-a pravili štetu po gradu, palili kola, tukli se sa policijom

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • baba smilja iz darosave

    11. avgust 2021 | 18:23

    renoviranje moze da traje 2 godine taman da mesi igra jednu godinu na vecem stadionu pa u pemziju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA