Prva reakcija Ronalda na dolazak Mesija u PSŽ

 
  • 0

Saigrač iz reprezentacije Portugalije isprovocirao reakciju Kristijana

Čitav fudbalski svet priča o prelasku Lionela Mesija u PSŽ, koji je danas predstavljen na Parku Prinčeva uz spektakularan doček koji su mu priredili navijači.

Mnogi su se pitali i kako na Mesijev prelazak reaguje i Kristijano Ronaldo, koji se nije oglašavao tim povodom, ali je naznaku toga dao njegov saigrač iz reprezentacije Portugalije, Žoze Fonte, koji igra za Lil, aktuelnog šampiona Francuske i jednog od najvećih rivala PSŽ-u u Ligi 1.

Fonte je medijima otkrio da se šalio sa Ronaldom tako što mu je svakog dana slao poruke da sada on pređe u Lil, na šta je Ronaldo samo odgovarao sa "hahaha".

Fonte ističe da će biti poseban izazov odbraniti titulu protiv PSŽ-a koji u svojim redovima ima Mesija, Nejmara i Embapea u špicu, ali da su oni spremni na iskušenje.

- Ovo je uzbudljivo, biće naravno mnogo teže nama u smislu takmičenja, ali mi smo spremni za izazov. Zamislite ako sačuvamo mrežu protiv Mesija, Nejmara i Embapea? Neverovatna napadačka trojka. Da li će moći da ih neko sačuva? Ne znam. Biće zanimljivo videti koliko će biti drugi biti kompetitivni u Ligi 1 ove godine - rekao je Fonte.

Video: Pogledajte terasu Kristijana Ronalda: Bazeni, đakuzi, i pogled na ceo grad

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA