Mesi "poskupeo" ulaznice za mečeve PSŽ-a: Za vikend na Park Prinčeva samo ako imate 1.000 evra!

I očekuje se da će cene samo ići na gore

  • 0
Navijači PSŽ, Lionel Mesi Foto: Tanjug / AP

Pariz je još od vikenda na nogama. Nakon što se saznalo da Lionel Mesi i zvanično stiže u PSŽ, počela je prava ludnica među navijačima Svetaca. Tolika da su cene karata za prvi sledeći meč Parižana na domaćem terenu podivljale do te mere da će moći da ih priušte samo oni najbogatiji.

Već za vikend će Parižani igrati protiv Strazbura, u subotu od 21.00 časova. U poslednjih nekoliko sati cene karata munjevito rastu i otišle su do basnoslovnih 970 evra. I ta cena će vrlo brzo biti nadmašena u narednim satima. Očekuje se da ode i preko 1.000 evra. Uz to, dozvoljen je pun stadion, bez ograničenja.

A da sve bude još luđe, veliko je pitanje da li će Mesi uopšte i nasupiti na pomenutoj utakmici. Onog momenta kada to eventualno bude potvrđeno, može se očekivati da cene dodatno odu gore.

Svi Parižani će želeti da vide Mesija u prvoj utakmici u dresu njegovog novog kluba, jer će to nesumnjivo biti istorija. U isto vreme, ako Mesi ne bude spreman da nastupi u subotu, biće to ozbiljan udarac na džep pojedinih navijača.

Video: Mesi unezveren u kolima dok su ga navijači okružili

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA