≫ 

Trenutak za istoriju: Mesi stigao u Pariz, pogledajte kako su ga navijači dočekali

Argentinac nešto pre 16 časova sleteo u glavni grad Francuske

  • 13
Lionel Mesi Foto: AP/Tanjug

Pariz je dočekao Lionela Mesija! Doskorašnji kapiten Barselone stigao je u "grad svetlosti" gde će potpisati dvogodišnji ugovor sa Pari Sen Žermenom!

Mesi će u utorak popodne najpre proći lekarske preglede, a promocija i zvanična konferencija očekuju se u sredu - uz napomenu da će Argentinac zaraditi 70 miliona evra za dve sezone.

Mesijev dolazak izazvao je nezapamćenu euforiju na pariskom aerodromu gde je novo pojačanje PSŽ-a stiglo privatnim avionom sa suprugom Antonelom i sinovima.

Zanimljivo, Argentinac je na sebi ima majicu na kojoj je pisalo "Ovo je Pariz", dok je PSŽ u trenucima njegovog sletanja na zvaničnim stranicama objavio da je Mesi njihov igrač.

Što se tiče navijača, oni su ispred aerodroma stigli još onog trenutka kada je objavljeno da je Mesi krenuo iz Barselone kao Parizu,  a vredi pomenuti da su celo vreme skandirali svom novom pojačanju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nebojsa

    10. avgust 2021 | 16:13

    Secam se kad si pricao da ti je barcelona spasila zivot i da si uz pomoc barcelone narastao jos 20 centimetara,kleo si se da ninad otici neces .Po ovome pokazujes jos jednom kakav nula karakter imas

  • Vlada

    10. avgust 2021 | 16:57

    Prodaju milion dresova po 100 eura i oni zaradili više od njegove dvogodišnje plate.

  • jerko

    10. avgust 2021 | 16:51

    Kao papa da je izašao na terasu, kao Gospa Sinjska da im se ukazala.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA