Ima li kraja košmaru za Barselonu? Posle odlaska Mesija, teško se povredio Aguero

 
  • 0

Neće ga biti do novembra na terenu

Mnogo je turbulentno počela saradnja Serhija Aguera i Barselone. Zapravo, krenula je gotovo idealno, pošto je došao u klub kao slobodan igrač i bilo je planirano da pravi društvo svom kumu, Leu Mesiju. On je otišao, a nedugo zatim se Argentinac i povredio.

U medijima su se čak pre par dana pojavile vesti da Aguero jednostavno ne želi ni da se zadrži u Barseloni, što je on demantovao vrlo brzo u izjavi koju je davao dok su ga novinari uočili u automobilu.

Prema nekim prvim procenama, čini se da će navijači Barselone prvi put moći da gledaju svog novog fudbalera tek sredinom novembra. Aguero je povredio tetive lista desne noge na treningu, za šta je predviđena pauza deset nedelja.

Ovu vest objavio je katalonski Sport, koji je inače jako dobro upućen u dešavanja u Barseloni, a u zvaničnom saopštenju stoji da se tek očekuju detalji daljih lekarskih testiranja.

Naravno, ako se zaista desi da Aguera ne bude do polovine novembra, to bi bio značajan udarac za Katalonce, jer su već bez Usmana Dembelea i Klemena Lenglea, ali barem su im se vratili Ansu Fati i Felipe Kutinjo.

Videćemo kako će izgledati "post-Mesi" Barsa već u nedelju protiv Real Sosijedada u prvom kolu.

Video: Frka i na terenu u Novom Pazaru: Domaći igrači napali Natha tokom prekida, ostali ih razdvajali

(Telegraf.rs)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA