Zbrka oko Aguera: Argentinac navodno tražio da napusti Barsu bez odigranog minuta, ali...

 
 ≫ 
  • 2

Nedugo zuatim se pojavila i vest da je to čista laž

Serhio Aguero Foto: Tanjug/AP

Pored toga što su izgubili Lionela Mesija, navijači Barselone su u petak i te kako bili uzrujani posle informacija da bi klub mogao da napusti i najnovije pojačanje Kun Aguero - i to bez da je odigrao ijedan minut za "katalonce."

Ovu vest koju je najpre plasirala jedna lokalna televizija preneli su skoro svi svetski mediji, međutim, "Mundo Deportivo" je istu vrlo brzo demantovao pozivajući se na izvore bliske samom Agueru.

Navodno, Aguerovi advokati su pokušali da nađu određenu klauzulu u ugovoru sa Barslom kako bi ga "izvukli", uz priču da je Kun na Nou Kamp stigao kako bi igrao zajedno sa Mesijem - a ne bez njega.

Ipak, Aguero će ostati u Barsi za koju je potpisao ugovor do 2023. godine, nakon što isti nije produžio sa Mančester Sitijem. A što se tiče Mesija, on je praktično sve već dogovorio sa PSŽ-om.

>>> Tradicionalno, sezonu u Engleskoj otvara Superkup, odnosno Komjuniti šild, u kojem će se danas (18.15) na Vembliju sastati Mančester Siti i Lester. Biće to dobra prilika da na delu vidimo timove koji su među kandidatima za vrh tabele u predstojećoj sezoni. Kvota na Siti je 2,00, na iks 3,45, a na Lester 3,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Siti - Lester.

(Telegraf.rs)

Video: "Hvala vam": Trener Benfike stigao u Srbiju, pa poslao šmekersku poruku pred meč sa Zvezdom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boske100

    7. avgust 2021 | 08:46

    Šiške su mu hit 🤣. Pa fino mu ga je drug zavalio, pozvao ga u Barcelonu i onda je sam napustio

  • Reaguj

    7. avgust 2021 | 20:43

    Terzicu evo nam centarfora.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA