Igrači Olimpije optuženi za silovanje, među njima Srbin koji je prešao iz Zvezde u Partizan!

 
 ≫ 
  • 0

Oglasio se ranije i sam klub sa zavaničnim saopštenjem

Kako slovenački mediji prenose, tri igrača Olimpije iz Ljubljane optužena su za silovanje maloletnice i tamošnja javnost sve više priča o tome.

Osvanuo je i transparent koji direktno njih trojicu okrivljuje za nečasne radnje, imena Žige Freliha, Radivoja Bosića i Mihaila Perovića se pominju,  a ispisan je i grafit sa sličnom porukom.

Bosić je igrao i u Crvenoj zvezdi pre nego što je prešao iz Partizana na drugu stranu brda.

Neki mediji tamošnji prenose da se to dogodilo na Bledu tokom priprema tima iz Ljubljane, jedan od njih je i Komunal.org.

Oglasio se ranije i sam klub sa zavaničnim saopštenjem.

- U medijima su počele da se pojavljuju ozbiljne optužbe u vezi sa pripremama na Bledu. Želimo da bude jasno da Olimpia oštro osuđuje takva navodna dela i da će biti nulta tolerancija prema njima ako se dokaže da su istinite.

NK Olimpija Ljubljana izveštava da su neki fudbaleri Olimpije prekršili disciplinska pravila kluba, zbog čega su kažnjeni, tačnije suspendovani, u skladu sa disciplinskim pravilima i ugovornim obavezama.

Nadležni organi nas nisu obavestili o prekršajima koje su mediji opisali. NK Olimpija Ljubljana nije odgovorna za procenu krivice niti istinitosti događaja. Ako budemo pozvani da učestvujemo, sarađivaćemo svim raspoloživim sredstvima i informacijama - navodi se u saopštenju.

Velike muke za sastav koji sa klupe predvodi Savo Milošević, a ova tri igrača nisu bila u protokolu za susret sa Birkirkarom u kvalifikacijama za Ligu Konferencija.

Video: Međusobna tuča Grobara na utakmici Partizan - Dunajska Streda

(Telegraf.rs)

Video: Šalio se sa novinarom, pa otkrio šta je bilo sa Nedovićem: Nikad duža konferencija Sferopulosa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA