Evo gde možete da gledate uživo TV prenos finala Eura Italija - Engleska

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Kucnuo je čas odluke

Posle mesec dana fudbala na Euru, vreme je za finalni obračun, trenutak koji su svi čekali -utakmica koja će nam dati odogovor na pitanje koja reprezentacija je najbolja u Evropi.

Za titulu se bore selekcije koje su i najviše pokazale, Italija i Engleska.

Mesto susreta je grandiozni londonski "Vembli", koji će za finale biti ograničenog kapaciteta pa će samo 45.000 srećnika moći da uživo prate borbu za evropski tron.

Gledaoci u Srbiji će kao i do sada većinu mečeva, i finale moći da prate uživo na televiziji NOVA S, ekskluzivnom nosiocu prava prenosa utakmica na kontinentalnom šampionatu.

Veliko finale Eura kreće od 21 sat.

Dve velesile, Italija i Engleska, odlučić večeras (21.00) na Vembliju o novom prvaku Evrope. Azuri to nisu bili od 1968, a Albion nije nikada. Malo će ljudi van Engleske navijati za Sautgejtovu ekipu, s obzirom na način na koji su prošli Dansku u polufinalu… Kvota na Italiju je 2,90, na iks 3,00, na Englesku 2,80, a na GG3+ 2,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Italija - Engleska.

(Telegraf.rs)

Video: Pejić: "Moliću Vasa na kolenima da se ne penzioniše"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA