Širi se Dekijeva imperija nekretnina: Izgradio čudo kod Hrama, slede Slavija i Kosančićev venac

 
 
 ≫ 
  • 30

Firma Dejana Stankovića posle uspešnog projekta u Kursulinoj na Vračaru, započela je nove projekte u centru Beograda gde želi da napravi komplekse koji će biti ponos prestonice

Dejan Stanković je po završetku igračke karijere odlučio da uđe ozbiljno u građevinski biznis, pa je tako u Beogradu investirao u nekoliko velelepnih objekata koji su izgrađeni, a nekoliko njih je već u pripremi.

Posle kompleksa u Kursulinoj "Royal residence", koji izgleda nestvarno, sa arhitektonskim stilom po ugledu na strane metropole, kao stambeni kompleks u kojem živi svetska elita, sa unutrašnjim bazenom, spa centrom, baštom, teretanom... Stankovićeva firma "Stefial" planira izgradnju novih kompleksa u centru Beograda.

Jedna je uveliko u projektima i nalazi se i na sajtu kompanije Stefial - na Kosančićevom vencu, dok je druga u planu na Slaviji između parka Manjež i trga Slavija, naspram hotela Hilton.

Telegraf je svojevremeno do detalja razgovarao sa glavnim gradskim urbanistom Markom Stojčićem upravo o ovoj lokaciji u centru grada, kada je otkrio detalje o problematici ove parcele i kako bi u budućnosti mogla ona da izgleda.

Kako je rekao Dragan Ruvarac, direktor kompanije "Stefial", na toj lokaciji trenutno se nalaze stari trošni objekti, a kompanija Dejana Stankovića planira da tu izgradi ekskluzivan reprezentativan objekat koji će biti ukras Beograda sa najsavremenijim ekološkim materijalima i mnogo zelenila u kompleksu. Kompanija je raspisala međunarodni kompleks koji će trajati do početka oktobra.

Slavija, Dejan Stanković, firma Ovako trenutno izleda deo kod Slavije gde je planiran novi kompleks firme Dejana Stankovića; Printskrin: Google.com/maps

Kako saznajemo, ilustracije projekta koje su se pojavile u pojedinim medijima nisu tačne, jer još nije izabran projekat, ali je defintivno da budući kompleks neće izgledati kao na prikazanim fotografijama u određenim medijima.

- Želimo da napravimo nešto što Beograd do sada nije imao. Raspisali smo, pod pokroviteljstvom Društva arhitekata Beograda, međunarodni konkurs, na kojem će učestvovati brojne svetske arhitekte. Biće izabran najbolji rad, pobednik će dobiti nagradu, a žiri će biti sastavljen od eminentnih inostranih i domaćih arhitekata. Planiran je stambeno-poslovni objekat.

- Svi parametri su dati društvu arhitekata Beograda. Sve je u njihovim rukama i želimo da napravimo nešto veoma reprezentativno. Veliki je odziv, a konkurs će trajati do početka oktobra. Biće to novo ruho Slavije. I predsednik Vučić je nedavno pričao o ovom projektu. Trudimo se da napravimo nešto što će ulepšati grad - istakao je za Republiku nedavno direktor kompanije "Stefial" Dragan Ruvarac.

Slavija, Dejan Stanković, firma Ovako izgleda deo na Kosančićevom vencu gde je planiran novi projekat firme Dejana Stankovića "Royal art residence"; Printskrin: Google.com/maps

Podsetimo, pored kompleksa "Maison Royale" na Vračaru, kompanija Dejana Stankovića ima i sličan projekat u najelitnijoj lokaciji u Beogradu, na Kosančićevom vencu, gde će biti izgrađen "Royale Art Residence" sa spa centrom, teretanom, bazenima, garažama, fasada će biti od klesanog kamena sa velikim francuskim balkonima i prostranim terasama ukrašenim žardinjerama po ugledu na arhitekturu i šarm Pariza.

Pogledajte i kako izgleda zgrada u Kursulinoj koju je već izgradila firma Dejana Stankovića koja je ulepšala ovaj deo Vračara u blizini hrama Svetog Save.

Video: Bazen na terasi i teretana s pogledom na Meacu: Zavirite u luksuznu kuću Dejana Stankovića u Milanu

(Telegraf.rs)

Video: Pejić: "Moliću Vasa na kolenima da se ne penzioniše"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • beogradski

    30. jun 2021 | 13:00

    A dozvole za gradnju samo pršte ...sve za Dekija

  • Rici77

    30. jun 2021 | 13:49

    Kome do sada nije bilo jasno zasto je dosao u zvezdu. Sad je sigurno jasno.

  • DDF

    30. jun 2021 | 12:46

    "Biznis kombinacija"...klupa C.Zvezde za dizanje nekretnina...🙄🙄🙄

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA