≫ 

Zvanično: Prvi fudbaler napustio Partizan u letnjem prelaznom roku!

Napadač se oprostio od crno-belog dresa biranim rečima

  • 18
Slobodan Stanojlović Foto: FK Partizan

Prvi fudbaler koji je ovoga leta napustio Partizan je - Slobodan Stanojlović (19).

Mladi napadač je godinu pre isteka rešio da izađe iz ugovora sa crno-belima jer je procenio da će teško moći da se izbori za minutažu u prvom timu.

Stanojlović je u prvom delu sezone branio boje filijale Teleoptika, a zimus na sopstvenu inicijativu otišao u Loznicu na pozajmicu i odigrao sasvim dobru polusezonu, postigavši 11 golova na 17 mečeva. Partizan je za to sve vreme slao skaute i pratio igre mladog fudbalera.

Postojala je ideja da do zime ostane na pozajmici, ali je sam igrač rešio da ide drugim putem, svestan da će teško moći da konkuriše za najboljih 11 u prvom timu, tim pre što crno-beli u ofanzivnom delu planiraju internacionalna pojačanja.

- Nakon deset godina došlo je vreme za rastanak sa mojim voljenim klubom. Hvala ti za sve crno-bela ljubavi, uvek ćeš imati posebno mesto u mom srcu - napisao je Slobodan Stanojlović u oproštajnoj poruci od klub iz Humske.

Od 2018. godine, kada je postao profesionalac, Stanojlović odigrao samo jedan zvanični meč za Partizan.

Kako stvari trenutno stoje, za Stanojlovića je veoma zainteresovan Metalac na čijoj klupi sedi nekadašnji trener i u omladinskoj školi i u prvom timu Partizana - Žarko Lazetić, a koji napadača poznaje dugo vremena i voljan je da ga agažuje.

Video: Gnevni Natho pretio da će ubiti Gobeljića: Tokom haosa na terenu zakleo se da će ga ubiti!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    7. jun 2021 | 20:40

    Много јак кад из оваквог распад тима бежи...мада тако се спасао бламирања следеће сезоне

  • boki

    7. jun 2021 | 21:24

    Ma u pravu si dete. Ko zna kad bi bi zaigrao u ovako jakom timu Da li će ti nešto ostati para dok se svi brizni za tebe istale

  • Jović

    7. jun 2021 | 20:57

    Neće dete da bude u zabludi da je profesipnalac,kad je JSD amaterski klub nepostojeće paravojske nepostojeće Države. Hoće momak da igra ozbiljnu Ligu ,a ne ZONU BETON LIGE HUMSKE ULICE i FENOKS KUP. ☺

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA