Španski klub nagradio sakupljača lopti zbog ključnog poteza za opstanak u ligi

 
  • 0

Hepiend u Elčeu, sa potpuno neočekivanim junakom

Fudbaleri Elčea, uz kolege iz madridskog Atletika, najveći su dobitnici poslednjeg kola Primere. Klub iz Alikantea se u poslednji čas spasio najgoreg scenarija, pobedom nad Atletik Bilbaom 2:0 na svom terenu ostao je "iznad crte", a jedan od junaka "hepienda" bio je momak čije je zaduženje bilo da skuplja lopte van terena.

Njega je Elče nagradio loptom i dresom za reakciju kojom je praktično inicirao i ubrzao akciju iz koje je domaći tim postigao gol.

Momak se zove Huan Karlos Visente, u sredu je bio specijalni gost Elčea gde su mu i uručeni pokloni, a pred klupskim kamerama je pričao o svom potezu zbog kojeg su igrači Elčea baš taj gol slavili sa njim. I oni su bili svesni da je ovaj momak brzo mislio, još brže reagovao i doprineo da ekipa iznenadi rivala i matira ga.

Visente je u toj situaciji bio baš na pravom mestu, nije časio ni sekunde kada su igrači Bilbaoa izbacili loptu u aut - momentalno je dodao Elčeovom fudbalru koji je vratio u igru, a onda je usledila munjevita akcija i pogodak vredan opstanka.

(Telegraf.rs)

Video: Deo navijača Benfike stigao je na staidion "Rajko Mitić"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA