"Stidim se jer sam igrao istu utakmicu sa takvim igračem": Natho traži žestoku kaznu za Gobeljića

 
 ≫ 
  • 19

Izraelac u neverici zbog ponašanja igrača Zvezde

Nažalost, ni odsustvo navijača nije garant da će derbi proteći u najboljem redu. U to smo se uverili tokom Kup finala Zvezde i Partizana koja će ostati upamćena po krajnje primitivnom ponašanju pojedinih aktera utakmice, više nego o trofeju koji su na kraju uzeli crveno-beli, nakon boljeg izvođenja penala.

Čitava frka bi možda i prošla nezapažano, jer koškanja kakva smo videli pred sam kraj imamo gotovo na svakom derbiju, međutim korak dalje u besprizornosti i primitivizmu je ovog puta otišao Marko Gobeljić, ali i Gelor Kanga. Prešli su sve granice.

Obojica su hvatanjem za međunožje rekli mnogo toga o sebi...

O Gobeljiću je imao štošta da kaže Bibras Natho koji je odmah posle meča želeo da se obračuna sa defanzivcem Zvezde pošto je ovaj skidao šorts i hvatao se za genitalije pred Vladimirom Stojkovićem.

- Nismo pobedili i nismo osvojili kup, i to se događa, ali potrebno je imati minimalni nivo poštovanja fudbala i rivala. Ono što je igrač sa brojem 77 (Gobeljić prim. aut.) uradio na kraju meča je sramno i nadam se da će neko odgovoran u srpskom fudbalu preduzeti disiplinske mere - traži kaznu za Gobeljića Izraelac, i ima pravo.

- Njegov postupak je zaista sraman i ne sme da se smatra za nešto normalno. Za potez koji je uradio morao bi da bude susendovan najmanje 10 utakmica jer je morao da ima makar minimum fudbalskog poštovanja. Stidim se jer sam igrao istu utakmicu sa takvim igračem - poručio je Natho.

(Telegraf.rs)

Video: Gostujuća tribina na stadionu Luj II pred meč Monako - Zvezda

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ahahaha

    25. maj 2021 | 23:58

    Hahahaahahahahaha gde ste postenjacine? Kao da zaboravljate sta ste sve radili godinama unazad. Kada ste slavili pobede protiv nas. Cuti tu i sutiraj i dalje penale, ako sl sezone nastavis ovako mozda uzmes zlatnu loptu

  • haha

    26. maj 2021 | 07:47

    Kuneš se da ćeš ubiti nekog pred kamerama,pokazuješ da ćeš mu prerezati grlo i onda tražiš kaznu haha paaa druuužžeee

  • mare care

    26. maj 2021 | 07:23

    Pa druze i za pretnje smrću se odgovara i to mnogo žešće nego za skidanje šorca…Na to ni računao kad si ti tom istom pretio i zaklinjao se da ćeš ga ubiti ali kamere su svuda pa i u tvom slučaju…

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA