Zvezda spremila Dragoviću slatko iznenađenje na Marakani i "demantovala" njegovog menadžera

 
 ≫ 
  • 0

Poruka dobrodošlice za defanzivca koga dugo čekaju u redovima šampiona Srbije

Video: Da li je ovo znak da je dogovor blizu?! Aleksandar Dragović došao da gleda Zvezdu u finalu Kupa

Aleksandar Dragović stigao je u Beograd na završetak pregovora sa Crvenom zvezdom, a klub je skoristio priliku i priredio mu "slatko" iznenađenje - iskopirana je torta sa grbom Zvezde koju je imao za svoj rođendan.

Priče o mogućem transferu Aleksandra Dragovića u redove Crvene zvezde ne prestaju, svakoga dana se spekuliše o tome kada bi mogao da se ozvaniči, a to bi trebalo da bude dan nakon finala Kupa.

Njegov menadžer, Milan Dudić je takođe pričao o njegovom trenutnom statusu, gde je rekao kako još ništa nije zvanično, iako se fudbaler slikao u majici Crvene zvezde i već je pristigao na Marakanu gde će gledati finale Kupa Srbije.

Navijači Crvene zvezde su dočekali fudbalera na Marakani na izuzetno "sladak" način, priredili su mu iznenađenje u vidu torte kakvu je imao za proslavu svog 29-og rođendana.

Tu je i poruka "Dobrodošao", što su mnogi shvatili kao da je transfer i ozvaničen i završen i da se čeka samo formalnost.

Skoro da i ne postoje razlike ukoliko pogledamo i onu kojom je on slavio rođendan pre godinu dana.

Austrijski reprezentativac će biti počasni gost na utakmici finala Kupa, pa će iz lože posmatrati utakmicu u kojoj će fudbaleri Zvezde imati priliku da osvoje prvu duplu krunu nakon 14 godina pauze.

Video: Atraktivna voditeljka za derbi u finalu Kupa spremila novu frizuru: Jovana Guzijan blista sa loknama

(Telegraf.rs)

Video: Vučić sa najmlađim sinom došao da gleda Zvezdu protiv Benfike

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA