Suze Suareza posle titule i surova poruka Barsi: "Nisu me cenili i poštovali, večno hvala Atletiku"

 
  • 4

Urugvajac sa 21 golom vodio "jorgandžije" dod titule pošto ga je bivši klub najurio prethodnog leta

Suze junaka Atletika Luisa Suareza nakon pobede nad Viljarealom u poslednjem kolu Primere, za titulu, najbolje od svega opisuju koliko mu ovaj pehar znači posle mučnog odlaska iz Barse koja ga je gotovo najurila prethodnog leta.

Atletiko mu je pružio šansu, verovao u njega, a rezultat "simbioze" Suareza i Atletika su njegovih 21 gol ove sezone i prva titula "Jorgandžija" posle sedam godina.

Posle meča, emocije su samo pokuljale iz Urugvajca...

- Barselona me nije dovoljno cenila, nisu imali poštovanja prema meni, a Atletiko mi je otvorio vrata i pružio mi šansu. Biću večno zahvalan ovom klubu što je verovao u mene - rekao je Luis Suarez i nastavio:

- Ja sam Luis Suarez, osvajač pet od sedam titula u La Ligi. Statistika nekad govori sve što je potrebno. Znam da će i moj prijatelj Mesi biti srećan zbog mene i da će mi čestitati. I pre neki dan mi je poželeo sreću i titulu - dodao je.

Suarez je u Barselonu stigao leta 2014. iz Liverpula za 88 miliona evra. Sa Barsom je osvojio četiri od mogućih šest titula, sa Atletikom jedan iz prvog pokušaja.

(Telegraf.rs)

Video: Pejić: "Moliću Vasa na kolenima da se ne penzioniše"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA