Inzagi i igrači će putovati 12 sati autobusom na meč, gazda kluba ih kaznio zbog ispadanja iz lige

 
 
 ≫ 
  • 0

Benevento kolo pred kraja ima četiri boda manje od prvog tima "iznad crte" Torina kome gostuje u završnoj utakmici sezone

Bajkovito je tekla sezona za novajliju u ligi Benevento do nekog trenutka, a odna se ekipa Filipa Inzagija potpuno ugasila, toliko da je zaređala sa porazima i kolo pre kraja ostala bez šanse da sačuva status u Seriji A.

Gajili su nadu u taboru kluba sa juga da bi meč poslednjeg kola u Torinu protiv direktnog rivala za opstanak mogao da im donese spas, međutim kako su "Bikovi" odigrali egal bez golova sa Lacijem u minuloj rundi, to ih je automatski distanciralo od Beneventa na četiri boda i sačuvalo ih u Seriji A.

Takvim epilogom bio je razočaran i gazda Beneventa Oreste Vigorito koji je, kako pišu italijanski mediji, igračima i stručnom štabu za put do Torina na raspolaganje stavio autobus, a ne avion, pa će ovi na put od 723 kilometra u trajanju od 12 sati - maltene će preći uzduž celu "Čizmu" da bi odigrali poslednji meč sezone.

Međutim, kako takođe pišu tamošnji mediji o ovoj situacji, iza svega stoje besni navijači koji su došli na ovu ideju pošto su saznali da bi Inzagi na meč mogao da povede većinu juniora, što im se nije dopalo, pa su predsedniku predočili kaznenu metodu za seniore.

- Ne slažemo se (da ekipa ide u podmlađenom sastavu u Torino). Čitavu sezonu su putovali u komforu aviona, nadamo se da ovog puta mogu ići u modernom autobusu - kaže se u saopštenju navijača Beneventa.

Tako je Benevento posle samo jedne sezone završio priču u Seriji A u koju je ušao minule takmičarske godine i prvi deo šampionata završio na visokoj 10. poziciji. Ipak, drugi deo sezone bio je veoma loš po Inzagijev tim - samo jedna pobeda, i to u gostima protiv Juventusa, te sedam remija i deset poraza.

(Telegraf.rs)

Video: Jago objasnio zašto je šutirao poslednji šut protiv Barselone

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA