Predrag Rogan u suzama posle opstanka Voždovca: "Zdrava priča je pobedila, ovaj klub je to zaslužio"

 
 ≫ 
  • 0

Rad nije uspeo da slavi protiv Spartaka, što je na kraju obezbedilo opstanak Zmajevima sa krova Tržnog centra

Superliga je završena. Voždovac je uspeo da opstane u ligi na neverovatan način. Utakmica na stadionu krova Tržnog centra u Zaplanjskoj ulici je završena pre one u Subotici gde su se sastali Subotica i Rad. Znalo se da će se Javor preseliti u niži rang nakon remija bez golova (0:0), ali su Zmajevi mogli da opstanu u slučaju bilo kakvog kiksa Građevinara.

On se desio, a nakon što je sudija Novak Simović odsvirao kraj utakmice na severu Bačke, počelo je ogromno slavlje i suze na Voždovcu. Plakali su svi redom, plakao je i trener domaće ekipe, Predrag Rogan i to potpuno opravdano, pošto je njegov tim uspeo da u drami izbori opstanak u najboljem društvu.

Nakon što se malo pribrao, Rogan je stao pred kamere televizije Arena Sport. Trener Voždovca je imao opasku na pitanje novinara, koji je rekao da mu ne čestita na rezultatu, već na opstanku u Superligi Srbije. Jer taj jedan bod osigurao je Zmajevima fudbal u Superligi i naredne godine.

- Zašto ne na rezultatu? Ovaj bod nas je ostavio u ligi. Sve čestitke mojim momcima, stručnom štabu, svim ostalim ljudima, ovaj klub je zaslužio da opstane u Superligi - rekao je Rogan.

Nastavio je trener Voždovca da hvali svoje momke i dalje veoma uzbuđen zbog svega. Kaže da je na kraju pobedila jedna zdrava priča.

- Zaboravite to, ne mogu sada da analiziram utakmicu. Vidite kakva je to emocija, koliko je to stresa bilo svih ovih mesec dana... Ono što mogu da kažem da mi kao sportski radnici i ja kao trener promovišemo jednu zdravu priču, mislim da je ta priča danas pobedila - istakao je trener Voždovca.

A o svom ostanku na krovu Tržnog centra nije želeo mnogo da govori, ističe da će sve zavisiti od ljudi iz uprave.

- Morate pitati ljude iz kluba - zaključio je Rogan.

Pogledajte kako je tekla sama završnica na utakmicama na Voždovcu i u Subotici.

Video: Slavlje na Krovu, Rogan u suzama, Voždovac opstao: Rad ispao, igrači slomljeni leže na travi

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA